16 / 05 / 2024

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

Evai Crypto Ratings’in CEO’su Matthew Dixon, Twitter’dan takip ettiği altcoin’ler ile ilgili bir gönderi paylaştı. Dixon, yaptığı paylaşımında, yakından ilgilendiği altcoin’in Algorand (ALGO) olduğunu ifade etti. Aynı zamanda, Algo’nun “umut verici bir proje” olduğundan söyledi.



Kripto analisti, teknik bakımdan XRP grafiğinin haftalık görünümüne dikkat çekti Tarihsel bir modelin, XRP’nin 13 haftalık mum kapanışından sonra çıkış yapacağına işaret ettiğini paylaştı. Bu zamanlama olarak ağustosun ortalarına denk geleceği bilgisini verdi.

Defender, rallinin ağustosun sonuna kadar olan herhangi bir hafta içinde meydana gelebileceği söyledi. Ünlü analiste göre XRP, kırılma üzerine kritik direnç çizgisini aşacak. Daha sonra 1,33 dolarlık ilk hedefi sağlayacak. Bunu izleyecek bir sonraki hedefin 3,82 dolar olduğunu ifade etti. Bu tahmin, XRP fiyatında yüzde 800 oranında bir fiyat artışı ortaya koyuyor.

 Ünlü kripto analistiden bu altcoin’lere övgü: ‘Bu altcoin’ler büyük patlama yapabilir!’

DOGECOİN GÜNLÜK İŞLEMLERİ BİTCOİN’İ GEÇEREK REKOR SEVİYEYE ULAŞTI

XRP ve ALGO’nun yanında, teknik analistlere göre Dogecoin’de önemli bir kırılımın eşiğinde yer alıyor. Dogecoin işlemleri 15 Mayıs tarihinde Bitcoin ve Litecoin’i geçerek 650 bin ile rekor kırdı.

13 Mayıs tarihinden bugüne kadar Dogecoin ağındaki on-chain aktivitedeki artış, fiyatında güçlü bir toparlanmayı tetikledi. DOGE fiyatı pazartesi erken saatlerde 0,07360 dolara ulaştı.

Emekliye kademeli zam atağı! Zam tablosu netleşti!

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Dana, koyun ve koç fiyatları ne kadar oldu?

100 bin işçiye kadro müjdesi! Bakan Bilgin açıkladı! Detaylar tek tek belli oldu!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön