05 / 05 / 2024

Mavera Park kampanyalı ödeme planı

Mavera Park kampanyalı ödeme planı

Mavera Park Başakşehir projesinde daire bedelinin yüzde 70'ine kadar kredi kullanılabiliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. İşte Mavera Park güncel fiyat listesi...

Yücel Park kampanyalı ödeme planı!

Teknik Yapı imzası ile İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de hayata geçirilen Yücel Park'ta lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017!

Sinpas GYO tarafından 48 katlı tek kule olarak tasarlanan Queen Central Park projesi, 1.080 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte, Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017...

Park Mavera 2 kampanyalı fiyatları 2017!

Park Mavera 2 kampanyalı fiyatları 630 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Park Mavera 2'de 31 Mart'a kadar 0,79 faizle 240 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Akyapı-Makro Park Mavera 2. Etap nerede?

Park Mavera 2. Etap Konutları 14 blok halinde yükseliyor. Toplam arsa alanı 45 bin 389 metrekare olarak belirlenen proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip. Peki Akyapı-Makro Park Mavera 2. Etap nerede?

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık!

Park Mavera 2. Etap Kayaşehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 556 konut ve 252 ticari birimden oluşan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim!

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap satış ofisi!

Kayaşehir Park Mavera 2. Etap satış ofisi telefon numarası 444 61 71 olarak belirlendi. 14 blok halinde inşa edilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Park Mavera 2.etap Başakşehir satış ofisi!

Park Mavera 2.etap Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Makro-Akyapı Ortaklığı, Başakşehir Park Mavera 2.etap için ön talep toplamaya başladı...

Ercan Uyan: Park Mavera projesi yakın markaja alınıyor!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirilen Park Mavera projesinin birinci etabındaki satış başarısının ikinci etaba da yansıyacağı öngörülüyor.

Park Mavera’nın 2. etabında rekor bekleniyor!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, birinci etabındaki satış başarısını ikinci etaba taşımaya hazırlanıyor.

Park Mavera'da 650 konut satıldı!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirilen Park Mavera projesinin birinci etabındaki satış başarısının ikinci etaba da yansıyacağı öngörülüyor.

Makro-Akyapı Park Mavera Başakşehir 2.etap satış ofisi!

Makro-Akyapı Park Mavera Başakşehir 2.etap satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Park Mavera 2.etap Başakşehir projesinde 556 daire ve 252 dükkan olacak...

Mavera Park kampanyalı ödeme planı Haberi

Mavera Park kampanyalı ödeme planı

Mavera Park güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. Proje Başakşehir Yeni Merkez'de Makro ile Akyapı Ortak girişimi tarafından hayata geçiriliyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Mavera Park projesi Başakşehir - Kayaşehir'de yükseliyor. Proje 229 bin 241 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Park Mavera Başakşehir projesine daire bedelinin yüzde 70'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Projede peşin alımlarla indirim yapılıyor. 


Mavera Park Başakşehir projesinde yer alan dairelerin alanları 136 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. 


672 daire ve 338 ticari birimden meydana gelen Mavera Park Başakşehir projesinde  sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor alanları, yürüyüş alanları ve fitness merkezi bulunuyor. 


Mavera Park güncel fiyat...