18 / 05 / 2024

mavera Tuzla konut projeleri

mavera Tuzla konut projeleri

Mavera İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Prestij Evleri projesinde banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları konut alıcılarını bekliyor...

Tuzla Prestij Evleri’nde 135 bin liraya! Aralık’ta teslim!

Mavera İnşaat’ın hayata geçirdiği Prestij Evleri projesinde konut satışları 135 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyorlar

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

İş GYO Tuzla projesi resmen başlıyor! Tam 1.115 yeni konut geliyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'daki yeni projesi resmen başlıyor. 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilen dev projede 1.115 konut ve 19 ticari ünite yer alacak.

Tuzla'da 7 adet konut ile 1 adet arsa satılıyor! Mega kentte gayrimenkul sahibi olma fırsatı!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesinde yer alan 7 adet konut ile 1 adet arsayı satıyor. Peki konutların ve arsanın fiyatları ne kadar? 

TOKİ Tuzla 5 bin 750 konut 2+1 kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla 5 bin 750 konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla 100 bin sosyal konut projesinde teslimler ne zaman? TOKİ açıkladı!

TOKİ, Tuzla 100 bin sosyal konut projesi konutların teslim tarihi ile ilgili X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı... 

TOKİ Tuzla 5750 konut projesinde son dakika! 2+1, 3+1 dairelerin konut belirleme kurası 13-14 Aralık'ta!

TOKİ 100.000 Sosyal Konut Kampanyası, İstanbul Tuzla 5750 Konut Projesi çerçevesinde İstanbul Maltepe İlçesinde yer alan 6 adet projede toplam 3.142 adet konut için kura gerçekleştirilecek.

Tuzla Tepeören'de 11 bin metrekarelik konut imarlı iki arsa satılıyor!

Tuzla Belediyesi, Tepeören'de yer alan toplam yüzölçümü 10 bin 934,37 metrekare olan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Tuzla Tepeören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tuzla Has Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 232 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tuzla Has Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Tuzla Tepeören'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Megakentte arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Tepeören mahallesinde yer alan konut imarlı 3 arsayı satıyor. Peki Tuzla'daki arsaların fiyatları ne kadar? İhale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

mavera Tuzla konut projeleri Haberi

mavera Tuzla konut projeleri

Mavera İnşaat tarafından hayata geçirilen prestij Evleri, 10 katlı tek blok olarak yükseliyor. Anadolu yakası Tuzla-Aydınlı'da inşa edilen Prestige Konutları'nda yer alan konutların tamamı 90 metrekare büyüklüğünde ve 2 oda 1 salon tipinde. Projede satışlar sürüyor.



Teslimlerinin önümüzdeki Aralık ayında yapılmasının planlandığı Tuzla Prestij Evleri projesinde yer alan konutlar 135 bin liradan başlıyor ve 150 bin liraya yükseliyor. 



Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabilen projede anlaşma sağlanan banka Yapı Kredi. Lokasyonuyla da göz dolduran Aydınlı prestij Konutları, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Tuzla Devler Hastanesi'ne, Sabancı Üniversitesi'ne, Pendik Marina'ya, Viaport AVM'ye, Tuzla OSB'ye, Pendorya AVM'ye ve Formula 1'e yakın mesafede yer alıyor.



Projenin sosyal alanları;


-Bahçe düzenlemeleri

-Açık yüzme havuzu

-Peyzaj düzenlemeleri

-Fitness center

-24 saat güvenlik

-Basketbol sahası

-Otopark

-Çocuk oyun alanları



0216 395 56 56

www.maveraprestij.com


Yağmur Başak...