10 / 05 / 2024

Mavi Haliç Evleri

Mavi Haliç Evleri

Altın fiyatları bu hafta yükseldi. Peki bu hareketlilik serecek mi? Ons altında fiyat ne olacak. Gram altında neler oluyor? Kapalıçarşı ve bankalar arası piyasada altın fiyatları nasıl bir çizgide seyrediyor. İşte detaylar...

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Piyasalar bunu bekliyordu, altın düşüşe geçti, uzmanlar ne diyor?

Altın fiyatları piyasaların beklediği sempozyumda Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından düşüşe geçti. Analistler altın fiyatlarıyla ilgili beklentinin piyasaların düşük enflasyon hedefine inanıp inanmayacağına bağlı olduğunu söylüyor.

Kapalıçarşı’daki perakende sistemi Çin’deki ile aynı!

alibaba.com’un eski Başkan Yardımcısı Porter Erisman, “Kapalıçarşı’daki sistem Çin’deki perakende sistemi ile aynı. Ürünler için satıcı ile yüz yüze pazarlık yapıyorsunuz. Siz de markaları sıfırdan oluşturarak e-ticarete başlayabilirsiniz” dedi.

1998 yılında Kapalıçarşı'da dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş!

1998 yılında Kapalıçarşı'da bulunan dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (220 milyar lira) satılıyormuş.

Kapalıçarşı esnafı ağlayarak taşındı!

Boşaltma tebligatıyla gerginliğin yaşandığı Kapalıçarşı’daki Sandal Bedesteni’nde, dükkânlarını boşaltması için tebligat alan esnaf gözyaşları içinde malzemelerini toplayarak depolama alanına götürdü. Toplanan esnaf basın açıklaması yaptı.

Kapalıçarşı restorasyon için tahliye ediliyor!

Dünyanın en eski alışveriş merkezilerinden biri sayılan Kapalıçarşı'da bulunan Sandal Bedesteni'nde, 20-25 yıldan bu yana hizmet veren yaklaşık 80 esnafa dükkanlarını boşaltması için tebligat gönderildi.

1992 yılında Kapalıçarşı'da 300 dükkan satışa çıkarılmış!

1992 yılında Kapalıçarşı'yı işsizlik vurmuş. Kapalıçarşı'da işsizlikten dolayı 300 dükkan satışa çıkarılmış. Altın ya da döviz karşılığı pazarlanan dükkanların en ucuzu bir milyar liradan başlıyormuş.

1987 yılında Kapalıçarşı'da 350.000 liraya kiralık dükkan!

Reşat Altın'ın 109 bin 702 liraya satıldığı 1987 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde bulunan bir dükkanı aylık 350 bin lira bedel üzerinden 1 yıl süreyle kiraya verecekmiş.

1985 yılında Kapalıçarşı'da 42 milyon liraya dükkan!

1985 yılında Kapalıçarşı'da tamamı 12 metrekare olan dükkanın iki hissedarı anlaşamayınca, 7.25 metrekarelik bölümü açık artırmaya çıkarılmış. Bilirkişi heyeti, dükkanın 7 metrekarelik bölümüne 42 milyon lira değer biçmiş.

Kapalıçarşı Yenileme Avan ve Uygulama Projesi onaylandı!

Dünyanın en büyük restorasyonu olacak Kapalıçarşı Yenileme Avan ve Uygulama Projesi onaylandı. 3 etap halinde gerçekleştirilecek olan çalışmada 3.150 dükkan baştan aşağı yenilenecek.

Kapalıçarşı'nın altyapısı bu yıl yenilenecek!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı Yenileme Avan ve Uygulama Projesi'nin onaylandığını belirterek, ilk olarak çarşının en büyük problemi olan altyapıyı onaracaklarını ve yönetim sorununu gidereceklerini anlattı.

1983 yılında Kapalıçarşı'nın çatısı kiremitlerle kaplanıyormuş!

1983 yılında Kapalıçarşı'nın çatısı eski tip kiremitlerle kaplanıyormuş. Kapalıçarşı'yı eski görünümüne kavuşturmak için başlatılan çalışmalar, orijinal mimarisine sadık kalınarak yapılıyormuş. Çalışmalar sonunda beton çatı yerini eski tip kiremitlere bır

1979 yılında Kapalıçarşı'nın onarım çalışmalarına başlanmış!

1979 yılında tarihi Kapalıçarşı'nın onarım çalışmalarına başlanmış. 30 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu Kapalıçarşı'nın asfalt olan çatısı da kiremitle kapatılacakmış. 65 sokaktan oluşan çarşı'da 300'den fazla dükkan bulunuyormuş.

1979 yılında Kapalıçarşı restore edilecekmiş!

1979 yılında Kapalıçarşı, Bayındırlık Bakanlığı'nca verilen 18 milyon liralık kredi ile restore edilecekmiş. Tarihi çarşının çatısı tamamen kiremitle örtülecekmiş ve çatısına prefabrik restoran ve dinlenme yerleri yapılacakmış.

Mavi Haliç Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Haliç Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Balcıoğlu ve Hüseyin Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

We Haliç Evleri satış fiyatları!

We Haliç Evleri satış fiyatları 292 bin 940 TL'den başlıyor. We Haliç Evleri 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek...

We Haliç Evleri detaylı fiyat listesi!

We Haliç Evleri detaylı fiyat listesi 292 bin 940 TL'den başlıyor. Proje Ilgın İnşaat imzası taşıyor...

We Haliç Evleri Gaziosmanpaşa fiyat listesi!

We Haliç Evleri Gaziosmanpaşa fiyat listesi 292 bin 940 TL'den başlıyor. Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor...

We Haliç Evleri'nde peşinatsız ödeme şekli!

We Haliç Evleri'nde peşinatsız ödeme şekli kapsamında peşinat verilmeksizin 120 ay vadeli ödeme yapılabiliyor. Projede fiyatlar 292 bin 940 TL'den başlıyor...

We Haliç Evleri satılık daire fiyatları!

We Haliç Evleri satılık daire fiyatları 292 bin 940 TL'den başlıyor. We Haliç projesinde teslimler 2019 yılında gerçekleşecek...

We Haliç Evleri güncel proje fiyatları 2017!

We Haliç Evleri güncel proje fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 292 bin 940 TL'den başlıyor. Proje İstanul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor...

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide Evleri fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Eryaman'da inşa ediliyor...

Emlak Konut Mavişehir Evleri'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Mavişehir Evleri'ndeki D blok ile B1 bloğun 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

We Haliç Konutları satış fiyatları!

We Haliç Konutları satış fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç Evleri'nde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017!

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

We Haliç Evleri lansman fırsatları!

We Haliç Evleri Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Projede "7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği" sloganıyla cazip fırsatlar sunuluyor...

We Haliç Evleri ev fiyatları!

We Haliç Evleri ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla basına tanıtılan proje 58 bin 500 metrekare alana sahip.

Mavi Haliç Evleri Haberi

Mavi Haliç Evleri

Dünyada merkez bankalarının enflasyonu kontrol altına alabilmek için uyguladığı yüksek faiz politikası karşısında diğer yatırım araçları gibi baskılanan altın fiyatları bu hafta yükseldi. Peki bu hareketlilik sürecek mi? ALB Yatırım Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altında bu hafta yaşanan gelişmeleri değerlendirirken destek ve direnç noktalarını ve olası seyri hakkında bilgi verdi. Enflasyonla mücadelede şahin tavrını sürdüren merkez bankalarının altını baskılamaya devam edeceğini belirten Sarı, jeopolitik risklerin konuşulmaya devam ettiği bir ortamda İngiltere Merkez Bankası'nda olduğu gibi yumuşama sinyalleri gelirse altının ve diğer emtiaların güçlenebileceğini söyledi.

Gram altında bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki  makas kapandı 

Sarı gram altında ise farklı bir gelişmenin yaşandığına işaret ederek destek ve direnç noktalarını belirtti. Gram altında uzun süredir son 1, 1,5 aydır bankalar arası piyasaya ile kuyumcu arasında...