12 / 05 / 2024

mavi şehir emlak konutları değerleme raporu

mavi şehir emlak konutları değerleme raporu

Emlak Konut GYO, İzmir Karşıyaka'da yer alan Mavişehir Emlak Konut Evleri'nin değerleme raporunu yayınlandı...

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Mavişehir Evleri'nin 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Emlak Konut Mavişehir Evleri'ndeki D blok ile B1 bloğun 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Parkyaşam Mavişehir değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Parkyaşam Mavişehir değerleme raporu yayınlandı.

İkinci Mavişehir projesi yolda!

Alsancak'ta Tariş'e ait tartışmalı araziler için yeni proje tamam. Tariş ile protokol imzalayan Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Mavişehir'e ne yaptıysak burada da aynısını yapacağız" dedi

Dünden bugüne İzmir'in en lüks mahallesi Mavişehir!

İzmir’de en lüks ve pahalı konutların bulunduğu Mavişehir, 1995’te oturuma açılarak mahalle statüsü kazandı. Ancak Mavişehir’in hikayesi daha eski yıllara dayanıyor. 1952’de Emlak Bankası’nın aldığı arazilerde 1986’da temel atma çalışmaları başladı

Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporunu yayınladı..

İzmir Park Yaşam Mavişehir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Park Yaşam Mavişehir ve Ankara İli Çankaya İlçesi Karakusunlar Mahallesinde bulunan 4 adet Bağımsız Bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Emlak Konut Mavişehir Evleri projesine ilişkin hazırlanan gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklanan değerleme raporu şöyle:

Emlak Konut Mavişehir Evleri değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Mavişehir (Emlak Konut Mavişehir Evleri) değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı!

Toplam 537 konut, 173 ofis, 15 dükkandan meydana gelen proje İzmir İl'inde yükseliyor. Emlak Konut Mavişehir Yaşam Park'ta ticari üniteler için ödeme planı kapsamında 84 aya kadar vade sağlanıyor.

İzmir Mavişehir Park Yaşam ofisleri kazandırıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ile iş dünyasını yeni bir çağa taşıyacak olan İzmir Mavişehir Park Yaşam Ofis Projesi, iş hayatında tam anlamıyla konfor ve prestij sunuyor.

mavi şehir emlak konutları değerleme raporu Haberi

mavi şehir emlak konutları değerleme raporu


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İzmir İli Karşıyaka İlçesi MAVİŞEHİR EMLAK KONUT EVLERİ Projesi Bağımsız Bölüm için hazırlatılan 2013 yıl içi gayrimenkul değerleme raporlDeğerleme raporunu görüntülemek için