09 / 05 / 2024

mavibahçe konser alanı

mavibahçe konser alanı

Konser düzenlemek için diğer AVM'lerin yaptığının aksine otopark ya da AVM girişini kullanmak yerine konserler için geniş bir alan oluşturan ve izmir'in yeni kent meydanı olarak tasarlanan MaviBahçe, Türkiye'de özel konser alanı olan ilk AVM olacak...

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Eğitimcilerin haklarına destek: Öğretmenlere bayram ikramiyesi talebi yükseliyor

Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı, eğitimcilerin hakkı için öğretmenlere bayram ikramiyesini talep etti. Eğitim alanında büyük bir rol oynayan öğretmenler için bu talebin yerinde olduğu düşünülüyor. Eğitimcilerin hakkı için mücadele eden Eğitim Gücü Sen, adaletli bir talepte bulundu.

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Meslek odaları emlak sektörünün denetim ve eğitimlerinde daha etkin olmalı!

Emlak sektörüne ilişkin sitem ve şikayetler yıllardır devam ediyor. Bu sorun en çok da gayrimenkul ticaretinin eğitimini alan bu işi resmi ve ciddi olarak yapan şirketleri olumsuz şekilde etkiliyor.

Esenler’de eğitim arazisi 'emniyet hizmet alanı' oldu!

Esenler Belediyesi Meclisi, Menderes Mahallesi’ndeki ilköğretim eğitim alanını, il milli eğitim müdürlüğünün itirazına karşın “emniyet hizmet alanına” çevirdi. Müdürlük eşdeğer arazi talep etti. CHP’li üye Şahin, “Eşdeğer arazi nerede” dedi. AKP’li üye Ciner, “Anadolu yakasında” diye konuştu.

Pamukkale'de eğitim alanının planı ticaret alanı oldu!

Denizli Pamukkale'de eğitim alanı olarak ayrılan bölge, ticaret alanı olarak kullanıma açılıyor. Karşıyaka Mahallesi’nde 2011'de Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla imar planı değiştirilerek ‘eğitim alanı’na çevrilen bölgeye 9 yıldır kamulaştırma yapılmadı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

mavibahçe konser alanı Haberi

mavibahçe konser alanı

Açılışı için gün sayılan istanbul Zorlu Center'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi kültür merkezi. 3 bin 500 kişi kapasiteli ve 25 bin metrekare gibi dev bir alana kumlan merkez, dünyanın en önemli etkinliklerine, gösterilerine ev sahipliği yapacak. 


AVM'lerde bu alanda fark yaratmak isteyen bir projeye de İzmirliler sahip olacak. Favori Kuyumculuk'un gayrimenkul şirketi Opera Gayrimenkul'ün izmir'in Mavişehir semtinde inşa ettiği MaviBahçe de Türkiye'de bir ilki hayata geçiriyor. Konser düzenlemek için diğer AVM'lerin yaptığının aksine otopark ya da AVM girişini kullanmak yerine konserler için geniş bir alan oluşturan ve izmir'in yeni kent meydanı olarak tasarlanan MaviBahçe, Türkiye'de özel konser alanı olan ilk AVM olacak. 


Ses ve ışık sistemlerinin konserlere uygun olarak yapılandırılacağı projede yılbaşı gecesi gibi özel günlerin kutlanabileceği, konserlerin düzenlenebileceği yaşayan...