27 / 04 / 2024

MaviBahçe, Türkiye'de özel konser alanı olan ilk AVM olacak!

MaviBahçe, Türkiye'de özel konser alanı olan ilk AVM olacak!

Konser düzenlemek için diğer AVM'lerin yaptığının aksine otopark ya da AVM girişini kullanmak yerine konserler için geniş bir alan oluşturan ve izmir'in yeni kent meydanı olarak tasarlanan MaviBahçe, Türkiye'de özel konser alanı olan ilk AVM olacak...



Açılışı için gün sayılan istanbul Zorlu Center'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi kültür merkezi. 3 bin 500 kişi kapasiteli ve 25 bin metrekare gibi dev bir alana kumlan merkez, dünyanın en önemli etkinliklerine, gösterilerine ev sahipliği yapacak. 


AVM'lerde bu alanda fark yaratmak isteyen bir projeye de İzmirliler sahip olacak. Favori Kuyumculuk'un gayrimenkul şirketi Opera Gayrimenkul'ün izmir'in Mavişehir semtinde inşa ettiği MaviBahçe de Türkiye'de bir ilki hayata geçiriyor. Konser düzenlemek için diğer AVM'lerin yaptığının aksine otopark ya da AVM girişini kullanmak yerine konserler için geniş bir alan oluşturan ve izmir'in yeni kent meydanı olarak tasarlanan MaviBahçe, Türkiye'de özel konser alanı olan ilk AVM olacak. 


Ses ve ışık sistemlerinin konserlere uygun olarak yapılandırılacağı projede yılbaşı gecesi gibi özel günlerin kutlanabileceği, konserlerin düzenlenebileceği yaşayan bir meydan oluştunıldu. Bu bölüm üst segmente hitap eden restoranlarla çevrili olacak. Bu bölümde oturanlar etkinlikleri kulis bölümündeymiş gibi seyretme imkanına kavuşacak. Böylece bu bölümde bulunan restoranlar da etkinlik alanına yakın olmanın avantajını yaşayacak. 



EKONOMİST 


Geri Dön