02 / 05 / 2024

Mavikent Konutları yeni başvuru

Mavikent Konutları yeni başvuru

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Atabek Konutları yeni proje!

Atabek Konutları projesi Silivri'de hayata geçiriliyor. Projede lansman dönemine özel olarak yüzde 5 indirim sunuluyor...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Şahinbey Mavikent'e yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’ne inşa edilen sosyal donatı alanlarının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Aydos Land Konutları yeni fiyat listesi!

Aydos Land Konutları yeni fiyat listesi 216 bin TL'den başlıyor. Aydos Land projesi MS Mega İnşaat tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirildi...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi açıkladı. Tahmazoğlu Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceğini söyledi.

Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da gerçekleşecek.

Mavikent Konutları yeni başvuru Haberi

Mavikent Konutları yeni başvuru


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.


Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara ucuz konut verebilmek için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etabın kayıtları 2 Eylül’de sona erdi. Kira öder gibi uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar kayıtların başladığı 1 Ağustos tarihinden itibaren belediye hizmet binasında büyük yoğunluğa neden oldu. 33 gün süren ön kayıt işleminde Mavikent’ten konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar nüfus cüzdanları ile Şahinbey Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü’ne başvuru yaptı. Ön başvuruda üzerinde taşınmaz mal bulunan vatandaşlar elenirken, herhangi bir taşınmaza sahip olmayan vatandaşların başvuruları ise gelir incelemesi yapılmak üzere kabul edildi.


Daha önce dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı Mavikent Konutları’yla 3 bin...