18 / 05 / 2024

Mavişehir Modern4 adres

Mavişehir Modern4 adres

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Mavişehir Modern4, 20 Eylül’ de özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak. Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin, İzmir’in gözde bölgesi Mavişehir’de yeni bir projenin daha yapımına başladı.

Mavi Bahçe Mavişehir nerede?

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen ve 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayan olan Mavi Bahçe Mavişehir nerede, Mavi Bahçe Mavişehir mağazaları, Mavişehir Mavibahçe AVM adres, Mavibahçe Karşıyaka ulaşım bilgisi...

Myvia Mavişehir adres bilgileri!

Myvia Mavişehir projesi İzmir İl'i Karşıyaka İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Myvia Mavişehir adres bilgileri detayları...

Yat limanında ilk adres Mavişehir!

DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Karşıyaka'da yer sorunu nedeniyle tartışma konusu olan yat limanı için yeni adresin Mavişehir olduğunu açıkladı. Öztürk, "İnciraltı'ndaki SİT sorunu kısa süre içerisinde çözülerek yer belirlenecek" dedi.

İzmir No 3 Mavişehir satış ofisi!

İzmir No 3 Mavişehir projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. İzmir No 3 Mavişehir satış ofisi adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Mavişehir Modern 4'te iki günlük lansman süresinde konutların yarısı satıldı!

Gergül İnşaat ' ın Mavişehir ' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4 ' te, 20 Eylül' de yapılan iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı...

Mavişehir Modern 4'te konutların yarısı satıldı!

Gergül İnşaat ' ın Mavişehir ' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4 ' te, 20 Eylül' de yapılan iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı...

Mavişehir Modern'de iki günde konutların yüzde 48'i satıldı!

20 Eylül 2014 tarihinde, lansmana özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkan Gergül İnşaat' ın Mavişehir' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4' te iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı.

Mavişehir Modern4'te 298 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmir' de en çok tercih edilen konut pojesi olan Mavişehir Modern projeleri kapsamında Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilen Mavişehir Modenn4 projesi yoğun ilgi görüyor.

Mavişehir Modern4 20 Eylül'de satışta!

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Mavişehir Modern4, 20 Eylül’ de özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak. Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin, İzmir’in gözde bölgesi Mavişehir’de yeni bir projenin daha yapımına başladı.

Mavişehir Modern 4 adres bilgisi!

Mavişehir Modern 4 adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. 12 bin metrekare alan üzerinde yükselen Mavişehir Modern 4 projesi 15 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor.

Batışehir İstanbul adres!

Ege Yapı Group ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile yükselen Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları stüdyo daireler için 194 bin liradan başlıyor. Batışehir İstanbul adres kapsamında bilgileri haberimizden edinebilirsiniz...

Cevat Durak: Mavişehir'e olacaksa marinayı istiyoruz!

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Marina ile ilgili görüşlerini yineleyerek, "Marinayı istemediğim iddia ediliyor ama marina 'yı asıl biz istedik. Ama Mavişehir 'e yapılırsa" dedi.

Modda Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Modda Mavişehir fiyat listesi 275 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Gözde Yapı İzmir Modda Mavişehir Evleri' nde konut teslimlerinin 2014 yılının Haziran ayında yapılması hedefleniyor...

Mavişehir Modern4 adres Haberi

Mavişehir Modern4 adres

Gergül İnşaat’ın yeni projesi Mavişehir Modern4, 20 Eylül’ de özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkacak. 25 yıldır hayata geçirdiği projelerle, en çok tercih edilen konut geliştiricisi şirketi olmayı başaran Gergül İnşaat Abdulkadir Gültekin, İzmir’in gözde bölgesi Mavişehir’de yeni bir projenin daha yapımına başladı.


Son dört yılda inşa ettiği Mavişehir Modern, Mavişehir Modern2, Mavişehir Modern3 projeleri ilgi gjören şirket, Modern konutlarına bir yenisini ekliyor. Çevreyolu ve İZBAN İstasyonu’na yakın, okullara, alışveriş ve aktivite merkezlerine, rekreasyon alanlarına yürüme mesafesinde konumlanan proje 13 bin 064 metrekare arsa üzerinde inşa edilip, açık ve kapalı otopark alanları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, süs havuzları, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları, kapalı spor salonu ve çocuk oyun alanları bulunacak.


Hürriyet 



Tel :  0232 324 52 56

Web Adresi:...