29 / 04 / 2024

Maximum Kart yüzde 50 karne hediyesi

Maximum Kart yüzde 50 karne hediyesi

Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND ve Maximum Kart, ailelerin karne dönemi coşkusuna ortak olacak özel kampanyası ile kredi kartı müşterilerine VIALAND Tema Parkı’nda bilet alımlarında %50 indirim sunuyor...

BKM verileri korkuttu! Vatandaş sırtını kredi kartlarına yansıdı! Kartlı ödemeler yüzde 122 arttı!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre,  kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile 2023 yılında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 arttı.

Kredi ve kredi kartlarda dikkat çeken detay! Bireysel kredilerin yüzde 44’ü kredi kartları, yüzde 16’sı konut kredileri!

Bireysel kredi ve kredi kartı borçlanmaları artarken borcunu ödememiş kişi sayısında düşüş yaşandığı görüldü ve bireysel kredi ile kredi kartı borcunu ödememiş kişi sayısı 2023’te yüzde 11.64 azaldı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 49,25 zam! İşte zam sonrası kalem kalem yeni kök maaşlar!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının bu yılın Ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e çıkartıldığını açıkladı. Peki yüzde 49,25'lik artış sonrası yeni kök maaşlar ne kadar oldu?

Kartlı ödemeler yüzde 116 artarak 978,3 milyar TL oldu!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından açıklanan verilere göre, kartlı ödemeler yüzde 116 artarak 978,3 milyar TL oldu. İşte o rakamlar...

Kimlik, pasaport ve ehliyet fiyatlarına yüzde 58 zam geldi!

2024 asgari ücretin belli olması ile noter kağıdı, beyanname, pasaport, kimlik ve sürücü belge fiyatlarına yaklaşık yüzde 58 zam geldi.  2024 ehliyet fiyatı ne kadar? Kimlik kartı kaç lira oldu? 2024 pasaport ücreti kaç lira? İşte 2024 ücretleri...

Kredi kartı borçları yüzde 40 arttı!

Alım gücü git gide dibe vuran vatandaş geçinmek için borçlanmaya devam ediyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre kredi kartı borçları Haziran ayından bu yana yüzde 40 oranında artış gösterdi.

Milyonlarca kişi 2024 yılına borçlu girecek! Bireysel kredi kartı borçlanmaları yüzde 168 arttı!

2024 yılına günler kala vatandaşların yeni yıla borçlu gireceği ortaya çıktı. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 168 arttı.

Kredi kartı borcu son 9 ayda yüzde 180,2 arttı, 348,2 milyar TL oldu! 

Tüketime dayalı bireysel borçlulukta yaşanan yükselişler katlanıyor. BDDK verilerine göre, bu yılın ocak-eylül döneminde bireysel kredi kartı borcu geçtiğimiz sene ile kıyaslandığında yüzde 180,2 artışla 348,2 milyar liraya yükseldi. İşte ayrıntılar...

CarrefourSA’da Ariel, Peros ve Omo ürünlerinde yüzde 25 ve Yumoş spreyde 3 al 2 öde kampanyası başladı!

CarrefourSA’da 25 Ekim’e kadar hemen her üründe indirim geldi. Carrefour’da 20 Ekim tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel Ariel, Peros ve Omo ürünlerinde yüzde 25 ve Yumoş spreyde 3 al 2 öde kampanyası başladı. İşte CarrefourSA 20 Ekim 2023 fiyat listesi...

Kartlı ödemelerde akılalmaz artış! Sadece bir yılda yüzde 131 arttı!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından paylaşılan verilere göre, kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile ağustosta yapılan toplam ödeme tutarı 2022’nin aynı dönemine kıyasla yüzde 131 oranında artarak 798,9 milyar TL oldu.

İkinci el araç almak isteyenlere müjde! Fiyatlar yüzde 10-15 düştü! Bakan Bolat resmen açıkladı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "İkinci el fiyatlarında araçta yüzde 10-15 düşüşler var. Sıfırda artık stoklar ortaya çıkartılmak zorunda kalındı. ‘Araç yok' kelimesi gündemden büyük oranda düştü. Sıfır otomotivde de kolay kolay zam yapılamayan bir sürece girdik" şeklinde konuştu.

Kredi kartı borcunu ödemeyenlerde yüzde 52 artış oldu!

Bankalar Birliği verilerine göre temmuz ayında bireysel kredisini ödeyemeyenler 78 binden 96 bine çıkarken, bireysel kredi kartını ödeyemeyenler 100 binden 114 bine yükseldi. Yasal takibe düşenlerin oranı da yüzde 52 artışla 180 bine çıktı.

Vatandaşın bankalara olan borcu yüzde 87 artarken, ticari krediler azaldı!

Bireysel borçlar ilk sekiz ayda yüzde 54,3, son bir yılda yüzde 86,7 ile enflasyonun çok üzerinde artış gösterirken, üretime yönelik ticari krediler ise reel bazda geriledi. Bireysel borçlanmadaki hızlı artışı kredi kartı harcamaları tetikledi.

Maximum Kart yüzde 50 karne hediyesi Haberi

Maximum Kart yüzde 50 karne hediyesi

Türkiye’nin eğlence dünyası VIALAND ve Maximum Kart, ailelerin karne dönemi coşkusuna ortak olacak özel kampanyası ile kredi kartı müşterilerine VIALAND Tema Parkı’nda bilet alımlarında %50 indirim sunuyor.


13-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Maximum Kart sahipleri kendilerine gönderilen indirim kodunu kullanarak hem VIALAND gişelerinden hem de  www.vialand.com web sitesinden 4 kişiye kadar yapacakları bilet alımlarında %50 indirimden yararlanıyor. Kampanyadan İş Bankası Maximiles ve MercedesCard sahipleri de yararlanabiliyor. İş Bankası kredi kartı sahiplerine özel indirim kodları e-posta ve SMS yoluyla gönderiliyor. Kampanya 18 yaşından küçük çocukların aileleri ile katılımı halinde geçerli...