02 / 05 / 2024

May Almagrebi Gayrimenkul iletişim

May Almagrebi Gayrimenkul iletişim

May Almagrebi Gayrimenkul Limited Şirketi, Enes Yerdelen tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım 2014 tarihinde Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, 14/B'de kuruldu.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

May Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

May Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahla Panahı ve Mohammadalı Ghanbarlou ortaklığında kuruldu.

Edip Gayrimenkul Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Edip Gayrimenkul, 212 Outlet İstanbul Alışveriş Merkezi kiracılarından Mayıs ayında da kira almayacak...

Esas Gayrimenkul'ün “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” webinarı 5 Mayıs'ta!

Esas Gayrimenkul, sektör paydaşlarına koronavirüs sonrası dönem için rehberlik sunacak "Burdayız" isimli webinar serisini başlatıyor. “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” konulu webinar, 5 Mayıs Salı günü saat 14:00’te gerçekleşecek...

Premar Gayrimenkul 2019’da 250 bayiye ulaşmayı hedefliyor!

Kurumsal emlak pazarlama sektöründe faaliyet gösteren Premar Gayrimenkul, 2019 sonunda yurtiçinde 200, yurtdışında 25 ülkede 250’yi aşkın bayi sayısına ulaşmayı hedefliyor.

Şekerbank'ın 293 gayrimenkulü 31 Mayıs'ta satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 293 adet gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkarıyor. 52 ilde satışa sunulan gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs'ta yapılacak. 

Gayrimenkul vergileri için son gün 31 Mayıs!

Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ,veraset ve intikal vergisi birinci taksit dönemi 31 Mayıs'ta sona erecek. Vergi mükelleflerinin vergilerini yatırmaları için son 10 gün...

May Almagrebi Gayrimenkul iletişim Haberi

May Almagrebi Gayrimenkul iletişim

May Almagrebi Gayrimenkul Limited Şirketi, Enes Yerdelen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


May Almagrebi Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, tarla, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına...