17 / 06 / 2024

Maya Tekstil ihracat

Maya Tekstil ihracat

Yerli ev tekstili pazarının dünyadaki yüzü olan Maya Tekstil, PENELOPE ve Othello markaları ile yalnızca geçen yıl yurt dışında 150 bin kişiyi yerli üretim yastıkla tanıştırdı.

Tekstil ihracatçısı artan maliyetler yüzünden hedef düşürdü!

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Ramazan Kaya, bu yıla 23 milyar dolar hedefiyle başladıklarını ancak dış pazarlardaki yavaşlama ve içerideki maliyet artışları nedeniyle rakamı 19-19,5 milyar dolar olarak revize ettiklerini söyledi.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

 Türkiye’ye dev destek! Uluslararası firmalar Türkiye ile devam dedi

Türkiye hazır giyim ve tekstil ihracatının yüzde 70’ini yapan 23 alım grubundan, “Türkiye ile alakalı negatif bir durum yok. Satın almaya devam edeceğiz” dedi.

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Mendıl tarafından kuruldu.

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clksteel34 İnşaat Emlak Gıda Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Yaşli tarafından kuruldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Novella İnşaat İthalat İhracat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novella İnşaat İthalat İhracat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazar A.M.Alı tarafından kuruldu.

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aysu Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın G.khanı Nahr Soldouz ve Sıma Rajebı ortaklığında kuruldu.

İdentidy Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdentidy Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elbashır M.E.M. ve Esam Alı K.M. ortaklığında kuruldu.

Alghefari Group İnşaat Restoran Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alghefari Group İnşaat Restoran Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Owda A.F.A. tarafından kuruldu.

Keskin61 İnşaat Tekstil Gıda Turizm Otomotiv İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin61 İnşaat Tekstil Gıda Turizm Otomotiv İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Keskin, İdris Keskin, İsmail Keskin ve Murat Keskin ortaklığında kuruldu.

Kanvek İnşaat Tekstil İhracat İthalat Pazarlama E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanvek İnşaat Tekstil İhracat İthalat Pazarlama E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kenanoğlu tarafından kuruldu.

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi açıldı!

Gültekin Dış Ticaret İnşaat İthalat İhracat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil San.Ve Tic.A.Ş.Hidden Hills Şubesi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Suat Gültekin tarafından açıldı.

Maya Tekstil ihracat Haberi

Maya Tekstil ihracat

Türkiye’nin ilk yastık yorgan üreticisi Maya Tekstil, ihracat yaptığı ülke sayısını son altı yılda 45’e çıkarttı. 


Yerli ev tekstili pazarının dünyadaki yüzü olan Maya Tekstil, PENELOPE ve Othello markaları ile yalnızca geçen yıl yurt dışında 150 bin kişiyi yerli üretim yastıkla tanıştırdı.

Yaklaşık 94 ülkenin 147, 7 milyon Dolarlık ev tekstili ithalatı yaptığı Türkiye’de, ev tekstili sektörü alıma dayalı çehresini değiştiriyor. Öyle ki İstanbul Tekstil ve İhracatçı Birlikleri (İTKİB) 2023 İhracat Stratejisi çerçevesinde Cumhuriyetin yüzüncü yılında 4 milyar Dolara ulaşması hedeflenen ev tekstili pazarı yerel üreticilerin istikrarlı hamleleri ile hızla büyüyor.

Türkiye’nin ilk yastık – yorgan üreticisi olan Maya Tekstil, ev tekstili sektöründe iç pazarda yakaladığı başarıyı yurt dışına da yayabilen sayılı firmaların başında geliyor. Şu anda ev tekstili ihracatında sektör liderliğine...