16 / 05 / 2024

Maya Tekstil özel kolekysion

Maya Tekstil özel kolekysion

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi Maya Tekstil, Evteks 2014 Fuarı’nda bayileri, yerli yabancı sektör temsilcileri ve ev tekstilindeki en son yenilikleri yerinde görmeye gelen tüketiciler ile buluştu. Firma, fuarda hem yeni ürünlerini tanıttı...

Asgari ücretle çalışmaya devam eden EYT'liye güzel haber! Ek destek verilecek

EYT ile emekli olanların bir kısmı ilk maaşını aldı. Ancak bir yandan EYT’den yararlanıp çalışmaya devam edenler de bulunuyor. İşe devam eden çalışanlar için işverene yüzde 5’lik prim desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Özel okul ücretlerinde fahiş artış! Veliler isyan ediyor, okullara soruşturma!

Özel okullar, yüzde 65 olarak belirlenen zam oranını türlü yollarla aşmaya devam ediyor. Fahiş fiyatlara tepkili olan veliler ise artık bu rakamları ödeyemeyeceklerini söyleyerek devlet okulu seçeneğini masaya getirdi.

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Toplu Taşımaya Zam! 15 Mart İtibariyle 6,5 Lira…

Artan akaryakıt ücretleri üzerine toplu taşımaya zam yapılmamasını protesto eden Ankara özel halk otobüsü ve minibüsçüler esnafı, istediğini aldı. 15 Mart 2022 itibariyle tam kişi başı 6,5 lira oldu…

Yassıca Adaları yapılaşmaya açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Muğla Valiliği tarafından kurulan MUÇEV şirketince Fethiye ilçesindeki Yassıca Adaları'nın özel şirkete kiraya verildiği ve yapılaşmaya açılacağı duyumları, sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirdi.

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nargin İnşaat Yapı Mühendislik Enerji Otomotiv Tekstil Turizm Ve Savunma Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Güzel tarafından kuruldu. 

Boğaçay Özel Proje Alanı'nın yapılaşmaya açılmasına iptal kararı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Boğaçay Özel Proje Alanı (ÖPA) olarak belirlenen bölgenin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili geçtiğimiz yıl aldığı karar, mahkemece iptal edildi.

Samsun'da özel hastane alanı maddesi kabul edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülen 'özel hastane alanı' maddesi tartışmaya neden oldu. Madde oy çokluğuyla kabul edildi.

Menderes Tekstil çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yaptı!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’ı da şaşırtan ve twitter’den paylaşmaya zorlayan; çalışanlarını 43 bin liraya ev sahibi yapan iş adamının Menderes Tekstil’i de bünyesinde bulunduran Akça Holding’in sahibi Rıza Akça olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB kuruluyor!

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen 'Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)' projesinde beklenen güzel haber geldi.

Zeyteks İnşaat Metal Tekstil Ve Taşıma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyteks İnşaat Metal Tekstil Ve Taşıma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeynel Güzel tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Bursa'da kentsel dönüşüme güzel örnekler oluştu!

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır "İMSİAD özellikle yaptığı çalışmalarla kentsel dönüşüm konusunda farkındalık oluşturdu. Bursa'da yavaş yavaş kentsel dönüşüm konusunda güzel örnekler oluşmaya başladı." dedi.

Maya Tekstil özel kolekysion Haberi

Maya Tekstil özel kolekysion

Türkiye’de ev tekstili sektörünün öncü ismi Maya Tekstil, Evteks 2014 Fuarı’nda bayileri, yerli yabancı sektör temsilcileri ve ev tekstilindeki en son yenilikleri yerinde görmeye gelen tüketiciler ile buluştu. Bu yıl 20. yılını kutlayan Maya Tekstil, fuarda hem yeni ürünlerini tanıttı hem de 20 yıllık deneyimiyle sektörün gelişimini ziyaretçilerle paylaştı.

Bu sene 20’inci yılını kutlayan Maya Tekstil, 21 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde Yeşilköy, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen, 20. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Evteks 2014’e katıldı.

Sektörün son 20 yılına tanıklık eden Maya Tekstil, fuarda PENELOPE ve Othello markalarına ait en yeni ürünleri ile kampanyalarını 2-B11 numaralı standında tanıttı. Fuar kapsamında hem yerli hem de yabancı pek çok konuğu ağırlayan Maya Tekstil, 20’inci yılı şerefine bayilerine özel, yorganda yüzde 29,...