05 / 05 / 2024

mazaya holding Ritim İstanbul teslim

mazaya holding Ritim İstanbul teslim

Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor.

Mazaya Holding yeni şirket kurdu!

Dumankaya İnşaat tarafından yapımına başlanılan Ritim İstanbul projesinin tamamı (FETÖ) soruşturması sonrasında Mazaya Holding'e devredildi. Mazaya Holding bugün Mazaya Ritim İstanbul İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte detaylar...

Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Al Mazaya Ritim İstanbul daire fiyatları 846 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede son 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016!

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Mazaya Ritim İstanbul projesi "Hemen alın hemen yaşayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Mazaya Ritim İstanbul fiyat listesi 2016...

Mazaya Holding, Ritim İstanbul'u teslim ediyor!

Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor.

Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!

Mazaya Holding'e devredilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor. Maltepe'de yer alan ve teslimlerin hemen yapıldığı Ritim İstanbul projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Kuveyt'te görücüye çıktı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı..

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.

Ritim İstanbul’dan Kuveyt’te lansman!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te de yapıldı. Al Mazaya, Arap yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye çağıracak.

Ritim İstanbul görücüye çıktı!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ritim İstanbul Kuveyt'te açıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı.Proje, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.

Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı gerçekleşti!

ORTADOĞU'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği toplantıda Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı. Proje toplamda bin 373 bağımsız üniteden oluşuyor..

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

mazaya holding Ritim İstanbul teslim Haberi

mazaya holding Ritim İstanbul teslim

Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor. 


Bu kapsamda Dumankaya Grubu Yönetimi Ritim İstanbul Projesindeki eksikleri tamamlayarak mülk sahiplerine teslim etti. Ritim İstanbul’da Kasım Ayı ile birlikte yaşam başladı. Projede doluluk oranı %60’lara ulaştı.


Temmuz ayında Ritim İstanbul projesinin %100’ünü devralan Mazaya Holding; TMSF’ye devrolan yeni Dumankaya Yönetimi ile uyum içinde çalışarak projesini başarı ile tamamladı. İnşaatın bitmesi ile yaşamın başlaması projeye olan ilgiyi artırdı. 


Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Ritim İstanbul’da, konforlu rezidans daireler kapılarını prestijli bir yaşama, hareketli alışveriş mekanlarına, spor ve eğlence imkanlarıyla renklenen seçkin bir sosyal hayata açıyor. Ritim İstanbul alıcı açısından yaşanmaya hazır, konforlu ve güvenli bir alternatif sunarken yatırımcı açısından da geleceğini görebildiği doğru bir yatırım...