29 / 04 / 2024

Mazgirt Belediyesi konutları kura çekilişi ne zaman

Mazgirt Belediyesi konutları kura çekilişi ne zaman

TOKİ Tunceli Mazgirt Belediyesi 85 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Tunceli Mazgirt Belediyesi TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı konutlar mecliste konu oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan konutların tanıtımı amacıyla TRT'de yayınlanan reklamlara ve yapılan bir imar planı değişikliği mecliste konu oldu...

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gökçeada Belediyesi Sosyal Konutları tamamlandı!

Gökçeada Belediyesi Burhanettin Kurt Sosyal Konutları, 15 Aralık Perşembe günü düzenlenecek törenle hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Tunceli Mazgirt konutları teslim ediliyor!

TOKİ Tunceli Mazgirt Projesi kapsamında inşa ettirilen ve Mazgirt Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen 85 adet konut için konut teslim süreci bugün sona eriyor.

Manisa'daki 142 mahallenin çehresi değişti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, konutların boyanması çalışmalarında büyük aşama kat etti. İl genelinde başlatılan çalışmalar çerçevesinde toplamda 142 mahallede bulunan konutların dış cepheleri boyanarak yeni bir görünüme kavuşturuldu.

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları başvuru!

Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları'nda toplam 88 konut ve 16 iş yeri ihale yoluyla satışa sunuluyor. Şahinbey Belediyesi Çamlıca Konutları başvuru işlemleri 18 Ağustos 2015 tarihine kadar kabul edilecek.

TOKİ Tunceli Mazgirt Belediyesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Tunceli Mazgirt Belediyesi 85 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Tunceli Mazgirt Belediyesi TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları!

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları ön talep süreci başladı. Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçiriliyor. Başvuruları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Kırşehir Belediyesi kentsel dönüşüm konutlarını ihale ile satıyor!

KIRŞEHİR’DE Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Projenin birinci etap içerisinde Kırşehir Belediyesi’ne ait 29 konutun satışı da yapılıyor.

Söke Belediyesi Konutları'nın ihalesi ne zaman?

Söke Belediyesi’nin merakla beklenen projelerinden biri olan konut projesi ihale aşamasına geldi. Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle Yenicami Mahallesi’nde yapılacak konutların ihalesi 20 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Mazgirt Belediyesi konutları kura çekilişi ne zaman Haberi

Mazgirt Belediyesi konutları kura çekilişi ne zaman

Toplu Konut İdare Bakanlığı'nın Tunceli Mazgirt Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü projede toplam 85 adet konut satışa sunuluyor.


TOKİ Tunceli Mazgirt Belediye projesinde yer alan konutlar kura sistemiye sahiplerine teslim edilecek. Tunceli Mazgirt Belediye Konutları için başvuru dönemi yarın sona eriyor.


TOKİ Tunceli Mazgirt Belediyesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Tunceli Mazgirt Belediyesi Konutları'nda kura çekilişi yarın saat 10:00’da Mazgirt Belediyesi Halk Kütüphanesi’nde noter huzurunda...