18 / 07 / 2024

Mazhar Şaşmaz

Mazhar Şaşmaz

HVM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Şaşmaz ve Mazhar Şaşmaz ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Beyazıt Mahallesi, Kuyumcular Caddesi'nde kuruldu.

Üniversitelilerin kira açmazı: 2+1 evde 6 kişi yaşayan var, fahiş kiralar okul bıraktırtıyor!

Yükselen hayat pahalılığının yanı sıra fahiş ev kiraları da üniversitelileri çıkmaza sokuyor. 2+1 evde 6 kişi yaşayanlar bulunuyor. Öğrenciler kiraları ödemekte zorluk çekiyor. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Denizbank'tan flaş açıklama geldi. Bu fırsat kaçmaz. Para ödemesi yapılacak

Denizbank'tan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından müşterilerine yönelik 1000 TL ödemesi gerçekleştirilecek.

Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 10'a varan indirim! Teknolojik aksesuarlarda bu fırsat kaçmaz! 

Mcdodo, her yıl Babalar Günü'nden önce yaşanan “Ne hediye alsam?” derdine bir sona erdiriyor. Mcdodo’dan Babalar Günü'ne özel teknolojik aksesuarlarda yüzde 10'a varan indirim sunuluyor. İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Amerikan ekonomisi sallantıda mı? Borç limiti açmazı hakkında ne deniyor?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'den Amerika ekonomisine dair önemli açıklamalar geldi. Açıklamalarından biri de 15 Haziran'a kadar yeterli vergi gelirinin elde edilmesi olasılığının düşük olduğu belirtildi. Kendi sözleriyle, borç limitinin 1 Haziran'a kadar artırılması gerektiğini vurguladı.

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Bu kampanya kaçmaz!  Altus bulaşık makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve indirim kovalayanlar Altus Al 445 Nıx Bulaşık Makinesi alana 24 parça yemek takımı hediye! İşte detaylar..

Kiralık araçlarda yüzde 40'a varan indirim fırsatı! Araç kiralayacaklar bu fiyatlar kaçmaz! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Araç kiralayacak vatandaşlar merakla fiyatları araştırıyor. Easygocarrental'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı! Araç kiralayacaklar bu fiyatlar kaçmaz! İşte 2 Mart 2023 fiyat listesi...

O ilimizde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya veriliyor! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 14.03.2023 saat 14.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

Migros'tan Xiaomi Poco C40'a bomba indirim! Bu fırsat kaçmaz...İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros'un kampanyalı ürünleri arasında Xiaomi'nin Poco C40 modeli bulunuyor. Kampanya dahilinde satılan cihazın meraklıları bu imkandan faydalanmak istiyor. Yüzde 7'lik indirimle 3.999,00 TL'ye düşen Poco C40 için Migros'a bakıp fırsatı değerlendirmeyi unutmayın. PekiPoco C40'ın fiyatı nedir?

Mazhar Şaşmaz Haberi

Mazhar Şaşmaz

HVM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Şaşmaz ve Mazhar Şaşmaz ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Beyazıt Mahallesi, Kuyumcular Caddesi'nde kuruldu.


HVM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların,...