03 / 05 / 2024

mazıdağı ilçesinde yangın

mazıdağı ilçesinde yangın

Mazıdağı ilçesinde çıkan yangında 10 hektar meşelik alan zarar gördü...

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaştı! Bazı mahallelerde 25 farklı ülkeden sığınmacı var! 

İstanbul'un 10 ilçesinde yabancı nüfusu yüzde 20'ye ulaşmış durumda. Esenyurt, Küçükçekmece, Başakşehir, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Sultangazi, Esenler, Zeytinburnu ve Fatih'te  20-25 farklı ülkeden gelen sığınmacı var. 

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

İstanbul'un 6 ilçesinde binalar yüksek riskli! 

ODTÜ'lü Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, İstanbul'un 6 ilçesinde binanın tarandığını bunların da 40 bin binanın ise yüksek riskli çıktığını dile getirdi. 

Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor!

Manisa'da senelerdir doğalgaz bekleyen vatandaşlara müjde. Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor.

İsveç Stockholm'da yangın!

İsveç'in başkenti Stockholm'un Södermalm ilçesinde bir binanın beşinci katında başlayan yangında alevler kısa sürede çatıya yayılırken içeride bulunan 35 kişinin tamamı tahliye edildi.

TOKİ İstanbul'un 7 ilçesinde kentsel dönüşüm başlatacak!

İstanbul'da bu yıl önceliği "kentsel dönüşüme" verecek olan TOKİ, kısa süre içerisinde şehrin 7 ilçesinde toplamda 500 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm başlatacak.

İşyerleri yanan Osmanlı Halk Pazarı esnafı imar istiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın, Keçiören ilçesinde yangının meydana geldiği Osmanlı Halk Pazarı'ndaki esnafla bir araya gelecek. Gökçek, esnafın taleplerinin önemli olduğunu belirtti.

Antalya'da ev yangını!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 11 kişilik Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında, ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Suriyeli aile eşyalarını kurtarmak için büyük mücadele verdi.

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, eldiven fabrikasında çıkan ve Suriyeli bir ailenin oturduğu eve sıçrayan yangın hasara neden oldu. Çatısı çöken fabrika ve ev kullanılamaz hale geldi.

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

Kastamonu'da ev yangını: 2 ölü

Kastamonu'nun Şenpazar ilçesinde iki katlı ahşap evde çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınmasına karşın, Osman Yılmaz (83) ve Hacer Yılmaz (85) çifti hayatını kaybetti.

Mudanya'da makilik alanda yangın!

Bursa’nın Mudanya İlçesi Aydınpınar Mahallesi ormanlık alanında meydana gelen yangında, 1 dönümlük makilik alan yandı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı..

Zonguldak Alaplı'da orman yangını meydana geldi!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kontrol altına alınan orman yangınında soğutma çalışmaları sürdürülüyor. Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, yaptığı açıklamada, orman örtüsünde etkili olan yangında soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

mazıdağı ilçesinde yangın Haberi

mazıdağı ilçesinde yangın



Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeşil köyü civarındaki meşelik alanda çıkan yangın, rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü.


Vatandaşların durumu bildirilmesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri ile köylülerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.


Köy muhtarı Hüseyin Tunç, bir kuşun yüksek gerilim hattına çarpması ve meşelik alana düşmesi sonucu yangın çıktığını öne sürerek, yangında 10 hektarlık alanın zarar gördüğünü...