04 / 05 / 2024

mazot ne kadar

mazot ne kadar

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik piyasaları olumsuz etkilemeye devam ediyor. Savaş brent petrolü etkilemeye devam ederken bu durum akaryakıt pompa fiyatlarına da yansıyor. İşte güncel benzin ve motorin fiyatları...

Benzin, mazot, LPG fiyatlarında zam şoku! Akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? Sürücüler şimdi bakın!

Geçtiğimiz aylarda peş peşe zamlarla gündeme gelen akaryakıt fiyatları bir süredir sakin seyrediyor. Şimdi benzine zam gündeme geldi. Peki akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? İşte 20 Nisan 2024 fiyat listesi...

Çiftçilere müjde: Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek?

Çiftçilere bu sene için ödenecek tarımsal destekleme ödemeleri tek tek açıklandı. Peki buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için ne kadar mazot gübre desteği verilecek? İşte o rakamlar..

Akaryakıt ne kadar oldu? Benzin ve motorin 7 Ekim 2022 güncel fiyatları..

Brent petroldeki artış ve düşüş dengesinden etkilenen mazot ve benzin fiyatı ne kadar, kaç lira oldu soruları yanıt aramaya devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim ve zam haberleriyle araç sahiplerinin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Benzin ne kadar? 16 Ağustos 2022 bugün motorin mazot, LPG ve benzin fiyatları ne kadar oldu?

Benzin fiyatı ne kadar? Motorin ve LPG fiyatlarında indirim var mı? İşte akaryakıt fiyatlarına dair merak edilen detaylar!

Benzin ne kadar oldu? 28 Temmuz benzin litre fiyatı kaç TL? 28 Temmuz 2022 akaryakıt fiyatları!

Benzin fiyatları günün merak edilen konuları arasında yer alıyor. Benzin, mazot ne kadar? Benzine indirim geldi mi? İşte merak edilen detaylar!

Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Rusya ve Ukrayna savaşının sürmesi, kurlardaki artışa bağlı şekilde mazot ve gübre gibi maliyetlerde yaşanan yükselişler, buğday fiyatlarının da yukarı tırmanmasına neden oluyor. Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi.

Çiftçiler zamdan yoruldu! Gübre fiyatları 1 yılda yüzde 342 arttı! Hangi gübre ne kadar zamlandı? İşte fiyat listesi...

Son zamanlarda milyonlarca çiftçi gübre ve mazot fiyatları dahil olmak üzere maliyetlerde yaşanan artışlar sebebiyle zor duruma düştü. Peki gübre fiyatlarında son durum ne? Gübre fiyatları ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

Petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin etkileri ile petrolün varili gittikçe yükseliyor. Petrolün varili bugün 122 dolardan işlem görürken yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 2022 mazot gübre desteği ne kadar?

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2022 yılında ödenecek mazot gübre desteği ile ilgili bilgi verdi. Peki Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? 2022 mazot gübre desteği ne kadar? İşte detaylar…

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar?

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde hayata geçirilen Göl Panorama Evleri Bahçeşehir ne kadar sorusuna yanıt olarak 215 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

Ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Ev kredilerinde dosya masrafı, bankalardan kullandığınız kredilerin, banka tarafından yapılan incelemeler sonucu yaptığı masrafları sizden tahsil etmesi olarak ifade ediliyor. Peki, ev kredilerinde dosya masrafı ne kadar?

Lüleburgaz Atıksu tesisi bugüne kadar 5 milyon metreküp suyu arıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığının bünyesinde faaliyete geçen Aralık 2013 tarihinde faaliyete geçen tesis tarafından bugüne kadar 4 milyon 932 bin 503 m3 atıksu arıtılarak Ergene Nehrine deşarj edildi.

mazot ne kadar Haberi

mazot ne kadar

Rusya Ukrayna savaşı dünya piyasalarını olumsuz yönde etkiledi. Brent petrol fiyatlarındaki sert dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarının yükselmesine neden oldu. 

SuperHaber'de yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde 130 dolar seviyesini aşan brent petrol fiyatı dün 107 dolar seviyesine kadar gerileme kaydetti. 

Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.30 itibarıyla kapanışa göre yüzde 0,72 artış ile birlikte 110,12 dolara kadar yükseliş gösterdi. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü ham petrolün varil fiyatı ise 106,89 dolardan alıcı buldu. Peki, güncel benzin, motorin fiyatları nasıl?

11 Mart akaryakıt fiyatları şöyle;
Benzin: 20.39 TL,
Motorin (Mazot): 22.91 TL,
LPG (Otogaz): 11.12 TL.

LPG’ye sessiz sedasız zam geldi! İşte yeni...