13 / 05 / 2024

mazot zamları

mazot zamları

Mazota 14 Haziran Salı gecesinden itibaren 2 lira 60 kuruş zam geleceği haberi piyasalarda şok etkisi yarattı. Hali hazırda 27 lira 89 kuruşa satılan mazota geleceği söylenen zam sonrası bir litre mazotun 30 lira 49 kuruşa satılacağı hesaplandı. Yetkilerden zamla ilgili flaş açıklama geldi.

Mazota yüzde 2 bin 138 zam! Böylesi görülmedi kuyruklar oluştu

Mazot fiyatı 2002 yılında 1 lira 24 kuruşken bugün 28 liraya dayandı. Mazot fiyatı yirmi yılda yüzde 2 bin 138 oranında artış gösterdi. Bundan bir yıl önce, 7 Haziran 2021 tarihinde deposu 436,8 TL'ye dolan bir aracın bu gece gelecek zamla birlikte deposu 1,675 TL'ye dolacak.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 zamlı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Çiftçiler Ocak 2023 mazot ve gübre desteklerinin hesaplara yatıp yatmadığını merak ediyor. Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Ocak 2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki 2023 Ocak  mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler dikkat! Ocak 2023 mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen siz de bakın!

'Mazot ve gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Ocak 2023 mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen siz de bakın!

Vatandaş et ve süt ürünlerine hasret kaldı! Yeni zamlar kapıda!

Yüksek enflasyon ortamında geçim derdi vatandaşın belini büküyor. Et ve süt ürünlerine gelen sürekli zamlar yüzünden dargelirli vatandaşlar artık et ve süt ürünlerini gramla alır oldu. Üreticiler ise maliyet artışları ve arzdaki problemler nedeniyle yeni zamların kapıda olduğunu belirtiyor.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları peş peşe duyuruldu! Bu rakamları gören resmen buz kesti! 

Geçtiğimiz hafta emekli ve memur zammı resmen yüzde 30 olarak açıklandı. En düşük maaşlar böylece peş peşe belli oldu. Ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları peş peşe duyuruldu! Bu rakamları gören resmen buz kesti! 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

En çok zam hangi otomobillere geldi, bu zamlar ikinci eli etkileyecek mi?

Otomobil alma hayali kuranlar 2023 yılının ilk günleriyle gelen zamlarla hayal kırıklığına uğradı. Yeni yılın daha ilk saatlerinde web sitelerindeki fiyat listelerini kapatan markalar, hemen ardından peş peşe zamları duyurdu. Peki yeni yılda en fazla zam hangi otomobile geldi ve bu zamlar ikinci el

Zamlar kapıyı çalmaya başladı! Süte zam mı gelecek? İşte detaylar!

Yeni yıla girilmesiyle birlikte zamlar gelmeye başladı. Asgari ücrete gelen artışla birlikte bir zam haberi de sütten geldi. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 

Binlerce çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini merak ediyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 

Özel sektörde maaş zamları netleşiyor mu? İşverenlerin zam planı belli oldu! Duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! 

Memur, emekli ve asgari ücretlinin maaş zamlarının peş peşe duyurulmasıyla birlikte şimdi tüm dikkatler özel sektör çalışanlarının maaşlarında. İşverenlerin 2023 maaş zammı planları ortaya çıktı. İşte ayrıntılar... 

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve balıkçılara mazot ve gübre desteğinde bulunacak. Başvurular internet ortamında alınıyor. Çiftçi ve balıkçıların kayıt ve ruhsat belgelerini ibraz etmesi gerekiyor.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçiler tarımsal destek ödemesi tarihlerini merak ediyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

mazot zamları Haberi

mazot zamları

Türkiye'de akaryakıta son 6 ayda gelen zamlarlar fiyatlar 30 lira sınırına dayandı. Özellikle mazota gelen zamlar taşımacılık, lojistik gibi iş kollarında çalışanların maliyetlerini oldukça artırdı. Mazota gelen zamlar aynı zamanda gıda ifyatlarını da etkiliyor. Türkiye'de çiftçiler, kamyoncular, ulaştırma sektöründe çalışan onlarca insanın aylık 50 milyon litrenin üzerinde mazot tükettiği biliniyor. 

Mazota son olarak 2 lira 60 kuruş zam geleceği haberi sonrası yetkililerden açıklama geldi.

Zam haberlerini sosyal medyadan duyurması nedeniyle son dönemde EPDK tarafından hakkında "kamuoyunu manipüle etmek" suçlaması bulunulan EPGİS; olası zamlarla ilgili sosyal medya hesabından "zorunlu" bir açıklama yaptı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), motorine bugün 2,60 TL zam geleceği iddiasıyla sosyal medyadan "zorunlu" açıklama yaptı.

Sendika olası zamlarla ilgili, “Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT...