16 / 05 / 2024

MB Berlin Gayrimenkul adres

MB Berlin Gayrimenkul adres

MB Berlin Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 52 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Memiş ve Hüseyin Memiş tarafından kuruldu.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Mb Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Karma Mbü Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Mbü Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Berlin'den Konya'ya telekonferansla gayrimenkul satışı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Berlin'den ayrılamayan satıcı, Konya'daki gayrimenkulünü, Almanya ve Türkiye'deki tapu müdürlükleri aracılığıyla telekonferans yöntemiyle sattı

MB Berlin Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!    

MB Berlin Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 52 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Memiş ve Hüseyin Memiş tarafından kuruldu.

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

GRED'in gayrimenkul sohbetleri yarın başlıyor!

Londra merkezli Türk Girişimi GRED, 12 – 17 Nisan tarihlerinde Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracak.

Berlin’de ‘özel konutları kamulaştırma’ referandumu hazırlığı!

Berlin, artan kiralara, evsiz bırakılmaya ve soylulaştırma politikalarına karşı yasal adım hazırlığına başladı. Buna göre, çok sayıda konut sahibi olanların evlerinin kamulaştırılması ve kentteki büyük gayrimenkul şirketlerinin faaliyetinin yasaklanması planlanıyor.

Berlin’de gayrimenkul fiyatları arttı!

Almanya’nın başkenti Berlin'de nüfusun hızla artması bölgede boş konut sayısı gün azalttı. Konut ve arsa fiyatlarının hızla arttığı kentte kira fiyatları cep yakıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

Pamir & Soyuer Berlin'de 208 bin Euro’dan konut satıyor!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık Berlin'in önde gelen danışmanlık firmalarından ZIEGERT işbirliği ile konut projeleri satıyor. Minimum fiyatlar 208 bin Euro’dan başlıyor. İşte o projeler...

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Özen İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muharrem Özen ve Baki Özen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MB Berlin Gayrimenkul adres Haberi

MB Berlin Gayrimenkul adres

MB Berlin Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 52 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Memiş ve Hüseyin Memiş tarafından kuruldu.

MB Berlin Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
1- Gayrimenkul alım satımı yapmak, kiralamak, kiraya vermek 2- Arsa, arazi, bina alım satımı, kat karşılığı inşaatlarla devre mülk işlemlerinde aracılık hizmetleri vermek, 3- Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve tevhit işlemeleri yapmak, imar durumlarını çıkarmak, projelendirmek 4- Konut ve işyeri alanları geliştirme ve gayrimenkuller ile ilgili danışmanlık hizmetleri vermek, inşaat sözleşmeleri hazırlamak, her türlü izin, ruhsat ve uygulama belgesi almak, 5- Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları, ve vefa hakları ile mükellefiyet tesis etmek 6- Konusu ile ilgili seminerler ile konferanslar tertiplemek,...