12 / 05 / 2024

McDonalds çin şubelerini satıyor mu

McDonalds çin şubelerini satıyor mu

McDonalds, Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 80’ini satıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre McDonalds Corp, Çin ve Hong Kong’daki operasyonlarının yüzde 80’inin Citic Group ve Carlyle Group LP liderliğindeki bir konsorsiyuma satmayı planlıyor.

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Midyeci Ahmet Çin'de şube açacak!

Her geçen gün ününe ün katan Midyeci Ahmet, Çengelköy ve Tuzla, Ankara ve Eskişehir'deki şubelerini bir ay içinde açacağını duyurdu. Midyeci Ahmet Çin'de de şube açacağının müjdesini verdi.

McDonalds Çin ve Hong Kong'daki restoranlarını satıyor!

McDonalds, Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 80’ini satıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre McDonalds Corp, Çin ve Hong Kong’daki operasyonlarının yüzde 80’inin Citic Group ve Carlyle Group LP liderliğindeki bir konsorsiyuma satmayı planlıyor.

BTA Milas Bodrum Havalimanına yeni şubelerini açtı!

BTA, Tadında Anadolu, TickerDaze ve Kantin'in yeni şubelerini, Milas Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde açtı.

Bayraklı Towers'ın çatısında Şamdan ve Biber şubeleri açılıyor!

Emre Ergani ve Kavuklar Grup, 100 metreyi aşan yüksekliğe sahip, toplam 27 kattan oluşan Bayraklı Towers'ın çatısında, Şamdan ve Biber'in şubelerini açmayı planlıyor...

Tarık Akan Taş Mektep'in şubelerini açma tekliflerini reddediyor!

1991’den beri İstanbul Bakırköy’deki ‘Taş Mektep’ adlı ilköğretim okulunun ortakları arasında yer alan oyuncu Tarık Akan’a okuluyla ilgili ilginç teklifler geliyor

Cenk Eren "My Pavyon"un şubelerini açacak


Şarkıcı Cenk Eren Levent'te açtığı "My Pavyon by Cenk Eren"in Bodrum ve Çeşme şubelerini açacak

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

McDonalds çin şubelerini satıyor mu Haberi

McDonalds çin şubelerini satıyor mu


McDonalds, Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 80’ini satıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre McDonalds Corp, Çin ve Hong Kong’daki operasyonlarının yüzde 80’inin Citic Group

ve Carlyle Group LP liderliğindeki bir konsorsiyuma satmayı planlıyor.

Kaynaklar, 20 yıllık franchise haklarını ve 2 milyar dolar tutarında borcun devrini de içeren satış anlaşmasının bugün imzalanmasını bekliyorlar.

McDonalds Group’un Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 52’sini Citic, Carlyle ise yüzde 28’ini...