04 / 05 / 2024

McDonald\'s restoranları

McDonald\'s restoranları

McDonald's, 2009 yılında Türkiye'deki restoran sayısını 134'e yükseltti

Vatandaşı sevindirecek bir hamle daha! Lokanta ve restoranlara fiyat sabitleme çağrısı geldi!

Enflasyonla mücadele için hükümetin iş dünyasına yaptığı “fiyatları sabitleyin” çağrısı yankı bulmaya devam ediyor. Zincir marketlerin ardından birçok sektörde peş peşe fiyat sabitlemeleri ve indirim kampanyaları yapılırken, vatandaşı çok sevindirecek bir haber daha geldi. Tüm Restoranlar ve Turizmc

McDonald’s’tan karın doyuran kampanya! Bir menü alana bir menü bedava. İşte 14 Eylül 2012 McDonald’s fiyat listesi

Fast food zinciri McDonald’s dünya kupası şerefine düzenlediği kampanya ile bir menü alana bir menü bedava veriyor. Mobil uygulama üzerinedn alınacak fırsat kodu ile geçerli olacak kampanyanın detayları haberde. İşte McDonald’s restoranının menü fiyat listesi ve kampanya detayları!

McDonald’s’tan doyuran haber! 1 menü alana 1 menü bedava günleri başladı

McDonald’s’tan kaçırılmayacak fırsat… 15 Ekim 2022 tarihine kadar 1 menü alana 1 menü bedava kampanyası başladı. Fast food deyince dünyada ilk akla gelen markalardan biridir McDonald’s… Şimdi öyle bir kampanya haberi duyurdu ki kaçacak gibi değil. 1 Eylül’de başlayan bir menü alana bir menü bedava k

Fast food devinin devri tamamlandı!

McDonald’s Türkiye’nin 54.5 milyon dolara Katarlı yatırımcı Kamal Saleh Al Mana’nın Avusturya’daki iştiraki Boheme Investment’a devri sonuçlandı. McDonald’s Türkiye’nin Katarlılara devri bitti.

McDonald's'tan 'Çok gizli' 15 Temmuz şifresi: Kamuda görevli üst düzey yetkilli isim açıkladı

Dünayanın en büyük fast food yemek zincirlerinden birine sahip olan Mc Donald's'tan ilginç bir adım geldi. Şirketin aldığı karar gündeme bomba gibi düşecek. Kamuda çalışan üst düzey bir görevli "Çok gizli bilgi" diyerek sızıntıyı yaptı. Eğer bu iddia doğruysa...

 ABD'de bu sene sonuna kadar kapanan restoran sayısının 100 bini bulacağı tahmin ediliyor!

Birçok ülke mutfağını barındıran, her sokağında farklı bir tat ve lezzet sunan New York'ta restoranlar, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını yüzünden birer birer kapanıyor.

Kovid-19 kısıtlamalarına restoranlardan kira çözümü!

Küresel salgın koronavirüsle mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı dünden itibaren yeme-içme yerlerine kısıtlama getirdi. Restoranlar da kapatmalara karşı yeni çözümler buluyor.

Aidatlara koronavirüs ayarı!

Koronavirüs salgını sonrasında konut projelerinde de spor salonu, hamam, sauna, oyun alanları, restoranlar ve kafeler hizmete kapatıldı. Bu alanlar kapatılınca bazı site yönetimleri de aidat ve ortak alan giderlerinde yüzde 10-15 indirime gitti.

Angus Carnie topladığı çöplerden ev inşa etti!

Angus Carnie, McDonald's restoranlarından topladığı kartonlar ve diğer bulduğu çöplerle bir ev inşa etti. İşte o ev...

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Lara'daki falez kıyısında yer alan plajlar düzenlemeye giriyor!

Antalya'nın ünlü restoranlarından Lara Balıkevi'nin 1'inci Derece Doğal SİT alanı falez kıyısında yer alan plaj noktasında Muratpaşa Belediyesi'nce yapılmak istenen düzenleme gerginliğe neden oldu.

Kadıköy Çarşısı'nda kiralar 30 bin TL'yi buldu!

İstanbul’un en eski alışveriş mekânlarından Tarihi Kadıköy Çarşısı’nda kiraların 30 bin TL’yi bulması esnafı zorluyor. Çarşıda sadece içkili restoranların kalacağını belirten esnaf, çarşının dokusunun yok olduğunu söylüyor...

Köşebaşı restoran sayısını 50'ye çıkaracak!

Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da 30'dan fazla restoranı olan Köşebaşı, 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmaya hedefliyor. Yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütülüyor.

McDonald\'s restoranları Haberi

McDonald\'s restoranları

Türkiye'ye geçen yıl yaptığı yatırım 220 milyon doları bulan Türkiye'deki McDonald's, 2009'da 19 restoran...