02 / 05 / 2024

McDonalds retoranları

McDonalds retoranları

Fast-food restoran şirketi McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak.Kazakistan McDonald’s'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

McDonalds Çin ve Hong Kong'daki restoranlarını satıyor!

McDonalds, Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 80’ini satıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre McDonalds Corp, Çin ve Hong Kong’daki operasyonlarının yüzde 80’inin Citic Group ve Carlyle Group LP liderliğindeki bir konsorsiyuma satmayı planlıyor.

Nejat Güllü: Güllüoğlu Baklava, dünya markası olacak!

Yurtdışında 9 şubesi bulunan Güllüoğlu Baklava, McDonalds, Burger King gibi dünya markası olmayı hedefliyor...

McDonalds'tan 25'inci yıla 30 mağaza

ANADOLU Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, 2011'de 30 restoran açacaklarını söyledi. McDonald's Türkiye Genel Müdürü Hakan Serim de, 2011'de 25 milyon liralık yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti

İdaş, kanape işine de girdi

Kriz nedeniyle pek çok şirket gibi sıkıntılı günler geçiren İdaş’ı, ilk profesyonellik deneyimini McDonalds’ta yaşayan CEO kurtardı. İdaş CEO’su Murat İşeri, atıkları bile milimetrik şekilde hesaplayarak maliyetleri y&

McDonalds retoranları Haberi

McDonalds retoranları

Fast-food restoran şirketi McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre Kazakistan McDonald’s'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.


Kazakistan operasyonlarında lokal kalkınma lisanıyla çalışacak olan McDonald’s faaliyetlerinde tanınmış Kazak iş adamı Kairat Boranbaeva ortak girişimde bulunacak.


McDonald’s Avrupa Başkanı Doug Goare yaptığı açıklamada, Kazakistan'ın gelişme ve büyüme potansiyeli sunduğunu belirterek, Kazak iş adamı Kairat Boranbaeva ile vardıkları anlaşmanın markalarını oluşturmayı mümkün kıldığını...