29 / 04 / 2024

McDonaldsın moskovadaki şubeleri kapatıldı mı

McDonaldsın moskovadaki şubeleri kapatıldı mı

Rusya Federal Tüketici Haklarını Koruma Servisi (Rospotrebnadzor), McDonald's'ın Moskova'daki 4 şubesini geçici olarak kapattı. Rospotrebnadzor'un şirket aleyhinde dava açacağı ve raporu mahkemeye sunacağı da kaydedildi.

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Tarım Kredi Market hangi illerde var? En yakın Tarım Kredi Kooperatif Market şubeleri nerede? Dev indirim geliyor!

Vatandaşın temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri için beklediği indirim haberi geldi. Tarım Kredi Kooperetifleri Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla yaklaşık 30 ürüne indirim yapacak. Peki Tarım Kredi Marketleri hangi şehirlerde bulunuyor? İşte il il listesi...

McDonalds Türkiye satıldı! Bakın yeni sahibi kimler?

Son günlerde de bu konuya ilişkin yeni bir hamle geldi ve McDonals Türkiye Katar’a satıldı. McDonalds Türkiye’nin bundan sonraki faaliyetleri Katarlı Boheme Investment şirketi altında olacak. Yapılan anlaşmada McDonalds Türkiye 54.5 milyon dolara satılmış oldu.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Bankalar 24 Nisan'da kapalı olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararına istinaden 31 kentte 24 Nisan 2020 Cuma günü banka şubeleri kapalı olacak.

Altına dayalı kira sertifikası başvuruları bugün sona eriyor!

Altına dayalı kira sertifikası uygulamasında, 1. etap başvuru dönemi bugün sona eriyor. Başvurular Ziraat Bankası şubeleri tarafından kabul ediliyor..

Altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri!

Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile talep toplamaya başlanacak. İşte altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası satış tarihleri...

McDonalds Çin ve Hong Kong'daki restoranlarını satıyor!

McDonalds, Çin ve Hong Kong operasyonlarının yüzde 80’ini satıyor. Konuya yakın kaynakların verdikleri bilgilere göre McDonalds Corp, Çin ve Hong Kong’daki operasyonlarının yüzde 80’inin Citic Group ve Carlyle Group LP liderliğindeki bir konsorsiyuma satmayı planlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son!

Sivas Yenimahalle TOKİ Evleri başvuruları yarın son. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş.'nin şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.

Bingöl İnönü TOKİ’de 21 konut engellilere satılacak!

Konutların satış işlemleri Ziraat Bankası Kültür Caddesi Şubesi aracılığıyla yapılacak. Başvurular, 24 – 31 Aralık tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet konut satıyor. Başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin şubeleri aracılığıyla yürütülecek projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

McDonaldsın moskovadaki şubeleri kapatıldı mı Haberi

McDonaldsın moskovadaki şubeleri kapatıldı mı


Rusya başkenti Moskova’da 31 Ocak 1990 tarihinde açılan ve Sovyetler Birliğinin batı değerlerini benimsediğinin ilk somut göstergesi sayılan Puşkin meydanındaki McDonald’s kapatıldı.


Moskova’daki ilk McDonald’s şubesine kilit vurulduğunu Çarşamba akşamı Rusya Tüketici Hakları Denetim Kurumu “Rospotrebnadzor” tarafından duyuruldu. Yapılan kısa açıklamada “Moskova’daki 4 McDonald’s şubesinde gerçekleştirilen teftişler halk sağlığını tehdit eden unsurlar ortaya çıkardığı için bu şubeler hakkında geçici kapatma kararı alınmıştır” dendi. 


Rusya tarafından Amerikan girişimi fast food zincirine takınılan tavrın Perşembe sabahı bir rastlandı olmadığı ortaya çıktı. İş çevrelerine hitap eden Kommersant gazetesi ciddi bir iddia ortaya atarak, “Rusya’daki tüm McDonald’s şubelerinin teftiş edilmesi kararı denetim kurumunun kendi kararı değil, Rusya hükümetinden indirilen emirle yapılıyor. Rusya hükümetindeki kaynaklarımız bunu doğruladı” haberini yayınladı.


Rusya yönetiminin McDoneld’s fast food zincirine savaş açtığı...