29 / 04 / 2024

MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşe Harmankaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Yönetim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Kırbıyık tarafından kuruldu.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Zennure Özen, Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı oldu!

Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli isimlerinden olan Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerinden sorumlu yönetim danışmanı oldu.

Doğuş GYO kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı...

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

İnvesthome Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yönetim Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Berk Sever tarafından kuruldu. 

7. Proje Yönetim Zirvesi gerçekleştirildi!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” 21 Nisan'da gerçekleştirildi.

7. Proje Yönetim Zirvesi 21 Nisan'da!

Uluslararası Proje Yönetim Enstitüsü (UPYE) ile Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü her yıl ortaklaşa “Proje Yönetim Zirvesi” düzenliyor.

Doğuş GYO, Kobirate ile kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı.

İridyum Uluslararası Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İridyum Uluslararası Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Göhan Yüze ve Suatt Mutlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Netcad, Azerbaycan’ın Tapu Kadastro Yönetim Sistemi'ni kurdu!

Coğrafi Bilgi Sistemi ve Mühendislik çözümleri alanında Türkiye’nin lider kurumlarından Netcad, 27 yıllık uzmanlığıyla hizmet ağını uluslararası alana taşıdı. Azerbaycan, Tapu ve Kadastro Yönetim Sistemi için Netcad’i tercih etti.

MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Haberi

MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi

MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ayşe Harmankaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Bakım ve hizmetlerini yüklendiği gayrimenkullerin amacına uygun olarak kullanılmasını temin etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


MCF Uluslararası Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Söğütlüçeşme Caddesi,...