30 / 04 / 2024

MD Grup binası açıldı

MD Grup binası açıldı

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı.

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Divanhane Eski Karakol Binası'ndaki yıkım tartışmaları büyüyor!

Yıkım çalışmaları başlatılan Divanhane Eski Karakol Binası ile ilgili AKP ve İBB arasında 'ihya' tartışması devam ediyor. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’ya çağrıda bulundu.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Sakarya İtfaiye Grup Amirliği binası tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İtfaiye Grup Amirliği binamız tamamlandı. 16 personel ve 5 araçla Akyazı ilçemize ve bölgeye hizmet sunacağız.” dedi.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Melikgazi Emniyet Hizmet binasının temeli atıldı!

Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan emniyet hizmet binasının temeli düzenlenen tören ile atıldı. Temel atma törenine, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş gibi isimler katıldı.

İzmir Opera Binası ihalesi kördüğüm!

Ak Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan İzmir Opera Binası ihalesinin adeta kördüğüm olduğunu söyledi.

Kuleli Askerli Lisesi binası Suudi Arabistan Kralı'na mı satıldı?

TSK içindeki bir grup askerin darbe girişiminin ardından OHAL kararnamesiyle kapatılan askeri okullar hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Kuleli Askeri Lisesi binası ve yerleşkesiyle birlikte, Suudi Arabistan Kralı'na satıldı.

Gürsoy Grup Feriye Sarayı'nı restore edecek!

3.5 yıl önce çıkan yangında enkaza dönen Galatasaray Üniversitesi yerleşkesindeki tarihi Feriye Sarayı binasının restorasyonu, Hasan Gürsoy’un yönetim kurulu başkanı olduğu ve adı şaibeli restorasyonlara karışan Gürsoy Grup’a verildi.

Dağlıoğlu Grup'tan 11 milyon TL'lik yeni şirket binası!

Dağlıoğlu Şirketler Grubu sahibi Erol Dağlıoğlu, bünyelerindeki şirketleri 11 milyon lira yatırım bedeline sahip ve inşası devam eden grup binasında tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Batman İl Özel İdaresi’nin hizmet binası yenilendi!

1998 Yılından bu yana hizmet veren İl Özel İdaresi’nin hizmet binası yenilendi. Karadağ Grup tarafından mantolama ve led ışıklarıyla bina modern bir görünüme kavuştu.

Çelikhan'a yeni emniyet binası yapılacak!

Ak Parti Grup Başkan vekili Ahmet Aydın, Çelikhan ilçesine yeni bir emniyet binasının yapılacağını söyledi. Aydın, emniyet binası ihalesinin 2 Kasım'da yapıldığını belirtti.

MD Grup binası açıldı Haberi

MD Grup binası açıldı

Plastik, inşaat ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren MD Group'un merkez binası törenle açıldı. Demiryolu Caddesi Üzerinde bulunan iş yerinin açılışına Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Müftü Yardımcısı Muharrem Biçer, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri tek tek karşılayan MD Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duma tebrikleri kabul etti. Açılış töreninde konuşan Group Yönetım Kurulu Başkanı Mustafa Durna, ış hayatına Almanya'da beton tesviyesi ile başladığını belirterek, "Memleketime olan sevdam nedeniyle 2007 yılında Konya'ya dönüş yaptım. 2007-2014 yılları arasında aynı ış üzerine çalıştım. 2015 yılı başında Büsan Organize Sanayi Sitesi'nde 2 bin metrekare alan üzerine kurulu plastik ürünlen imalatı üzerine kurulu fabrikamız ile MD Group hüviyetine kavuştuk. Yine 2015'te Beyhekım'de 145 daire rezıdans daire yapımı ile...