06 / 05 / 2024

Meal Box şubeleri

Meal Box şubeleri

‘Meal Box’ haziran ayından bu yana 6 şubeye ulaştı. İnternet üzerinden ev yemekleri satışı gerçekleştiren firma Ağustos 2013’ten bu yana melek yatırımcısı Aslanoba Şirketler Grubu’ndan 2 milyon dolar yatırım aldı.

ŞOK'ta çılgın indirimler başladı! Android TV box 989 TL, powerbank 300 TL, klima 9499 TL...

ŞOK Market’in 29 Mart-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşıldı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te Android TV box 989 TL’ye, powerbank 300 TL’ye, klima 9499 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

PS5 Gibi X BOX'a da zam yapılacak mı? Microsoft Xbox 19 Eylül 2022 fiyat listesi

X BOX tutkunlarını yakından ilgilendiren haber, PS5 zammına XBOX dan cevap gecikmedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda PlayStation 5 fiyatlarına birçok ülkede artışa gidildi. Peki XBOX tarafında durum nasıl? İşte X BOX fiyatları...

Xiaomi Mi Box S ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Mi Tv Box 4K Android işletim sistemini kullanan bir akıllı tv kutusu olarak karşımıza çıkıyor. Mi Tv, smart özelliği bulunmayan televizyonları akıllı tv haline dönüştürüyor. Peki, Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD Ortam Oynatıcı ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Paribu, kripto paraların alım satımı için yeni pazar yeri oluşturdu!

Paribu, geçtiğimiz gün “erken dönem proje” şeklinde isimlendirilen projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi amacıyla yeni bir pazar yeri olarak Box’ı hayata geçirdiğini açıkladı. Box, sekmesi bugünden itibaren işleme açılıyor.

Yapı Kredi Koray GYO'nun yeni adı Koray GYO oldu!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 2. maddesi uyarınca şirketin ünvanı Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. olarak açıklandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Meal Box şubeleri Haberi

Meal Box şubeleri


Üç girişimcinin kurduğu online restoran zinciri ‘Meal Box’ haziran ayından bu yana 6 şubeye ulaştı. İnternet üzerinden ev yemekleri satışı gerçekleştiren firma Ağustos 2013’ten bu yana melek yatırımcısı Aslanoba Şirketler Grubu’ndan 2 milyon dolar yatırım aldı.


Ataşehir, Beşiktaş, Etiler, Acıbadem, Suadiye ve Maslak’ta şubelerinin bulunduğunu ifade eden Online Market Genel Müdürü Murat Demirhan, Göktürk ve Şişli şubelerinin de sırada olduğunu söyledi. Temmuz ayı itibariyle 10 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Demirhan, 2014 sonuna kadar amaçlarının 30 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi.  2 milyon kişiye hizmet verebilecek kapasiteye ulaştıklarını dile getiren Demirhan, 2015 için ciro hedeflerinin 25 milyon lira olduğunu söyledi. 


İki ayda 6 şubeye ulaştıklarını belirten Demirhan, ciro ve siparişlerde ilk aya göre yüzde 50 artış olduğunu vurguladı. Demirhan şunları söyledi: “Ünlü...