06 / 05 / 2024

MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası

MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası

Uluslararası gayrimenkul markaları arasında MEB Onaylı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi veren tek marka ERA Gayrimenkul Türkiye, 2014 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı eğitimi veriyor.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul SPK onaylı ihraç belgesini yayınladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ihraç belgesine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun görüş verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Altın Emlak 100'ü aşkın temsilciliği ile 20. yılına girdi!

Yerel sermayeli emlak zinciri Altın Emlak, ISO-9001 kalite belgesine ve MEB onaylı eğitim verme yetkisine sahip ilk kuruluş olarak büyümeye devam ediyor...

İş Gayrimenkul'den tahvil ihracı açıklaması!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 400 milyon TL onaylı ihraç limiti dahilinde gerçekleştirilen borçlanma aracı ihraçları sonrasında 200 milyon TL tutarında ihraç limiti bulunuyor...

Atakule GYO SPK onaylı esas sözleşme bildirisini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO SPK onaylı esas sözleşme bildirisini yayınladı.

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter onaylı mı olmalı?

İleri bir tarihte yapılacak tapu devir işlemi için önceden taraflar arasında satış vaadi sözleşmesi yapılması gerekiyor. Peki, gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter onaylı mı olmalı?

ERA Türkiye'den MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası!

Uluslararası gayrimenkul markaları arasında MEB Onaylı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi veren tek marka ERA Gayrimenkul Türkiye, 2014 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı eğitimi veriyor.

Karayipler Dominika'da gayrimenkul alana pasaport!

Yeni Bir Hayat Genel Müdürü Şevki Akaydın, Karayipler'de yer alan Dominika'da pasport için adada hükümet tarafından onaylı bir gayrimenkul alınarak başvurunun yapılabildiğini söyledi.

ERA Gayrimenkul ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkul'ün iş garantili kursu ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası Haberi

MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası

Türkiye’deki büyüme stratejisine bir biri ardına açtığı ofislerle devam eden ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık zinciri ERA Gayrimenkul, 3 yıldan bu yana Bağdat Caddesi’nde Türkiye’nin ilk ‘Gayrimenkul Akademisi’ ile gayrimenkul danışmanı yetiştiriyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) eğitim sertifikası verme yetkisi olan ERA Gayrimenkul, bu sayede Türkiye’de ciddi bir eksik olan eğitimli gayrimenkul danışmanlığı açığını kapatmayı hedefliyor.


2016 verilerine göre ERA Akademi bünyesinde MEB Bakanlığı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi programı kapsamında  bugüne kadar 1400  kişi eğitimini tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. ERA Akdemi 2017 yılı Mart ayı itibari ile 4 ayrı sınıfta Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimleri  vermek üzere tam hızla yoluna devam ediyor.


Gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla oluşturulan kursun Bağdat Caddesi Göztepe’deki ERA Gayrimenkul merkez binasında eğitimlerinin devam ettiğini söyleyen...