28 / 04 / 2024

mecidiyeköy beşiktaş kabataş metrosu ihalesi ne zaman

mecidiyeköy beşiktaş kabataş metrosu ihalesi ne zaman

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey hattının Mecidiyeköy'den başlayan ilk etabının inşaatı sürüyor. Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş kısmını ise ihale aşamasına getirdik" dedi...

Beşiktaş yönetimi, Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçti! Kira bedelleri artırılacak! 

Beşiktaş yönetiminin sorunlarından biri de gayrimenkullerden alınan kira bedelleri oldu. Yönetim Akatlar, Pendik ve Fulya’daki gayrimenkulleri için harekete geçiyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ray kaynatma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Ortaköy imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Ortaköy Mahallesinde yer alan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mülkiyetindeki 30 Ada, 74,75,76,77,78 ve 104 Numaralı Parselleri Kapsayan Alanda 3794 Sayılı İmar Kanunu'nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

mecidiyeköy beşiktaş kabataş metrosu ihalesi ne zaman Haberi

mecidiyeköy beşiktaş kabataş metrosu ihalesi ne zaman


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey hattının Mecidiyeköy'den başlayan ilk etabının inşaatı sürüyor. İleride Halkalı-Başakşehir bu metronun ikinci aşaması olan Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş kısmını, tarihi doku nedeniyle oluşacak gecikmeler ve engellemeleri önlemek için ayrı tuttuk ve ihale aşamasına getirdik" dedi. 


Topbaş, AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Okul ile Point Otel'de, Beşiktaş'taki sitelerin yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. 


Programda konuşan Topbaş, yerel yönetimlerin kent menfaatini ön planda tutan halka en yakın yönetimler olduğunu belirterek, belediyecilikte siyasi görüşler yerine hizmetin ön planda tutulması gerektiğini dile getirdi.


İstanbul'a hizmet ederken geçmişte yaşanan plansız gelişmenin sıkıntılarını yaşadıklarını anlatan Topbaş, bu nedenle göreve gelir gelmez İstanbul'un ve etkileme alanları olan Marmara Bölgesi ile yakın çevredeki illeri de dikkate alan planları hazırladıklarını...