21 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Çamlıca hattında çalışmalar

Mecidiyeköy Çamlıca hattında çalışmalar

Mecidiyeköy-Çamlıca arası yolculuk süresini 22 dakikaya indirecek olan teleferik hattında çalışmalar 2016'da başlayacak. Proje 0 kilometre hat üzerinde toplam 6 istasyondan oluşacak.

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Bakan Uraloğlu bir metro hattının daha müjdesini verdi! Bakırköy-Kirazlı metro hattı devreye alınıyor!

Bakan Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek çok kısa zamanda hizmete açılacağının müjdesini verdi. 

A'la Çamlıca 2'de yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

A'la Çamlıca 2 projesinden konut sahibi olmak isteyenler lansman dönemine özel olarak sunulan yüzde 12 indirimden yararlanabiliyor. Yatay mimarisi ile dikkat çeken A'la Çamlıca 2'nin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Ataköy-İkitelli Metro Hattı ay sonunda açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri geçtiğimiz ay başlamıştı. Hattın ay sonunda açılması bekleniyor...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı! 

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yüzde 70 seviyesine geldi. Mayıs ayı sonunda hizmet verecek metro hattının test sürüşleri bugün başladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Metro hattının Olimpiyat Başakşehir ve Kirazlı istasyonları açılışa hazırlanıyor.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Mecidiyeköy Çamlıca hattında çalışmalar Haberi

Mecidiyeköy Çamlıca hattında çalışmalar

Mecidiyeköy-Çamlıca arası yolculuk süresini 22 dakikaya indirecek olan teleferik hattında çalışmalar 2016'da başlayacak.


0 kilometre hat üzerinde toplam 6 istasyondan oluşan Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade- Çamlıca teleferik hattı tamamlandığında Mecidiyeköy Çamlıca arası yolculuk süresi 22 dakikaya inecek.


MECİDİYEKÖY ÇAMLICA TELEFERİK HATTI GÜZERGAHI


32 kişilik kabinlerden oluşan Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattı güzergahı şöyle olacak;


-Mecidiyeköy

-Zincirlikuyu

-Altunizade

-Büyük Çamlıca

-Küçük Çamlıca

-Cami


ÇALIŞMALAR 2016'DA BAŞLAYACAK


Anadolu Yakasını Avrupa Yakası'na bağlayacak olan Mecidiyeköy Çamlıca teleferik hattı ne zaman açılacak merak konusu. Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade- Çamlıca teleferik hattının 2016 yılında hizmete açılması...