05 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik adres

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik adres

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Zeynep Gözde Eroğlu ve Mert Genco Eroğlu tarafından 371 bin 500 TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Mecidiyeköy Nurol Tower nesiller boyu kazandırıyor!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu projesindeki Transfer Merkezi planı iptal mi edildi?

Mecidiyeköy’de, yapımına başlanan metro istasyonu planına gizlenen AVM ortaya çıktı ve durum yargıya taşındı. Mahkeme “Transfer merkezi alanında AVM ve rezidans yer alabilir” hükmünün iptaline karar verdi.

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Zeynep Gözde Eroğlu ve Mert Genco Eroğlu tarafından 371 bin 500 TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Mecidiyeköy'de rezidans inşaatından düşen işçi öldü!

İstanbul Mecidiyeköy'de iskele kurmaya çalıştığı rezidans inşaatının 6. katından -7. kattaki zemine düşen işçi Satılmış Yıldız (35) hayatını kaybetti. İnşaata gelen Yıldız'ın yakınları, fenalık geçirdi.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mecidiyeköy'de asansör kazasında ölen işçiler toprağa veriliyor!

Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat tarafından inşa edilen bir rezidansın asansör kazasında ölen işçiler toprağa veriliyor. Şişli'de inşaatta asansörün zemine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçi'den 6'sı memleketlerinde toprağa verildi.

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı bir ofis kulesinden meydana gelen Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 dolardan başlıyor.

Mecidiyeköy Torun Center Satış Ofisi!

İstanbul Avrupa yakası Mecidiyeköy'de hayat geçirilen Torun Center projesi, 42 katlı iki rezidans kulesi, 36 katlı ofis kulesi olmak üzere 3 kule şeklinde tasarlandı.

Torun Center Mecidiyeköy teslim tarihi!

Torun Center Mecidiyeköy teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Torun Center projesi 42 katlı 2 rezidans ve 36 katlı 1 ofis kulesi halinde inşa ediliyor

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy teslim tarihi 2015 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul projesinde rezidans, ofis, otel ve kültür sanat moda merkezi yer alıyor...

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı ne zaman açılacak?

10 kilometre hat ile Mecidiyeköy ve Çamlıca’yı birbirine bağlayacak olan teleferik hattı, 2 semt arası yolculuk süresini de 22 dakikaya indirecek. Peki Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı ne zaman açılacak? İşte yanıtı…

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik adres Haberi

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik adres

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Zeynep Gözde Eroğlu ve Mert Genco Eroğlu tarafından  371 bin 500 TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.



Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi adres; Şişli, Mecidiyeköy Şehir Ahmey Sk...