06 / 05 / 2024

meclis kampüsü

meclis kampüsü

Çalışmalar sırasında beton blokların devrilmesi zaman zaman Meclis kampüsünde heyecan yaratıyor. TBMM'ye gelen ziyaretçiler de cep telefonlarıyla yıkım çalışmalarını görüntülüyor.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Meclis kampüsündeki halkla ilişkiler binası yeniden dizayn edilecek!

TBMM Başkanlık Divanı’nda, Meclis kampüsü içinde yeni bir inşaat kararı daha alındı. TBMM Başkanlığı, yaz günleri yaklaşırken milletvekillerinin talepleri üzerine bir süre önce yıkılan, “bahçe lokantasını” yeniden yapma kararı aldı.

Meclis Kampüsü'ndeki lojmanlar yıkılarak yeşil alan olacak!

Meclis'te devam eden inşaat faaliyetleri hakkında AA muhabirine bilgi veren TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, Meclis'in ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar en kısa sürede tespit ederek gidermek istediklerini söyledi.

Premier Kampüs Ofis ödeme!

Ofis teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar!

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi!

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve tüm detaylı bilgisi haberimizde yer alıyor

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Aydın'da iki eğitim kampüsü kurulacak!

Aydın'daki liseler, kentte oluşturulacak iki eğitim kampüsünde bir çatı altında birleştirilecek. Çeştepe ve Kardeşköy'de kurulacak iki eğitim kampüsünde yurtlar, ortak laboratuvar alanları ile konferans salonları da bulunacak.

Premier Ofis Kampüs satılık!

Premier Ofis Kampüs satılık ofis fiyatları haberimizde detaylı bir şekilde yer alıyor

meclis kampüsü Haberi

meclis kampüsü

TBMM'nin yeni hizmet binasının devreye girmesinden sonra boşalan eski hizmet binasının yıkım çalışmaları sürüyor.


Yıkım için 5 iş makinası çalışıyor. B blokta devam eden çalışmalar sırasında beton blokların devrilmesi zaman zaman Meclis kampüsünde heyecan yaratıyor.


A blokta da yıkım öncesi bazı parçaların sökülmesine ilişkin işlemler devam ediyor.


TBMM'ye gelen ziyaretçiler de cep telefonlarıyla yıkım çalışmalarını görüntülüyor.


Yıkılan binanın yerine, TBMM Ana Binasının kotunu geçmeyecek ve onunla uyumlu yeni bir bina yapılacak. Yeni bina, TBMM ana binasına eski A ve B bloklardan biraz daha yakın olacak.


A ve B blokların yıkım işinin 2-3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bunların yerine yapılacak yeni bina da yaklaşık bir yıl sonra kullanıma hazır hale gelecek. Yeni binada komisyon salonları ile basın toplantı salonu da yer alacak.


15 Temmuz darbe girişiminden...