28 / 04 / 2024

Medeni Kaymaz

Medeni Kaymaz

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Kaymaz tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Gelincik Sokak'ta kuruldu.

A101’e iğneden ipliğe indirim! 4 parça fincan seti 99,90 TL’ye, kaymaz yolluk 279 TL’ye, kek kalıbı 69,90 TL’ye indi!

A101’in büyük ses getiren indirimleri bugün başlıyor. Bu kapsamda, 4 parça fincan seti 99,90 TL’ye, kaymaz yolluk 279 TL’ye, kek kalıbı 69,90 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 21 Eylül 2023...

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymaz Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kaymaz tarafından kuruldu.

Medeni Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medeni Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Akgün tarafından kuruldu.

13 maddede sitelerde kat maliklerinin medeni hakları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde kat maliklerinin medeni hakları" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kaymaz Hafriyat Yapı Malzemeleri ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymaz Hafriyat Yapı Malzemeleri ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ahmet Kaymaz tarafından 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yeni Medeni Kanunda eş muvafakatnamesi!

Aile konutu olarak tapuya şerh edilmiş taşınmazların satılması veya kiraya verilmesi için eşin "eş muvafakatnamesi" olarak adlandırılan eşin onayı gerekiyor. İşte, Yeni Medeni Kanunda eş muvafakatnamesi!

İpotek medeni kanunu!

İpotek, mevcut olan veya henüz doğmamış olmakla beraber doğması kesin veya olası bulunan herhangi bir alacak hakkında güvence için kuruluyor. İşte ipotek medeni kanunu kapsamında yer alan esaslar...

Ayşin Kaymaz Türkman kimdir?

Ocak 2015 tarihi itibariyle Bersay İletişim Grubu'ndan ayrılarak Torunlar'da Kurumsal İletişim Direktörü olarak göreve başlayan Ayşin Kaymaz Türkman kimdir? Ayşin Kaymaz Türkman hangi işlerde görev aldı?

Ayşin KAYMAZ TÜRKMAN Bersay'dan ayrıldı!

Ayşin KAYMAZ TÜRKMAN yaklaşık 9 yıldır kar ortağı ve danışmanı olarak birlikte çalıştığı Bersay İletişim Grubu ile bugün itibariyle yollarını ayırdı.

İzmir'de yollar kaymaz asfalt ile kaplandı!

İzmir’de uygulanan ve fren mesafesini kısaltarak özellikle yağışlı havalarda kaymayı önleyen “çift kat harç tipi” kaymaz asfalt kazaları yarı yarıya azalttı. Peki nasıl uygulanıyor?

Medeni kanun aile yurdu!

Medeni kanun aile yurdu esasları gereğince, kurulacak aile konutu; bir ailenin normal geçimine ve barınmasına yetecek ölçüden fazla olamıyor. Aile yurdu hâline getirilen taşınmazlar devrolunamıyor...

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Kaymaz tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Gelincik Sokak'ta kuruldu.

Özlem Kaymaz, Acarkent'teki villasının kapılarını InStyle Home'a açtı!

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın çocukları Tara(16), Daniel(12) ve Dante(5) ile yaşadığı villanın kapılarını InStyle Home'a açtı. Kaymaz dekorasyonda altın ışıltısı olan gösterişli kadife ve ipek kumaşlar tercih ettiğini dile getirdi...

Medeni Kaymaz Haberi

Medeni Kaymaz

Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Kaymaz tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu.


Karaca Turizm Emlak İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a-. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları...