04 / 05 / 2024

medeniyet üniversitesi kuzey kampüsü

medeniyet üniversitesi kuzey kampüsü

TOKİ'nin inşa edeceği İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin merkez kampüsü, çağdaş eğitim binaları, sosyal alanları ve engelli dostu tasarım anlayışıyla, Türkiye'nin örnek üniversite kampüslerinden biri olacak.

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sözleşmeli personel alınacak İşte şartlar…

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın ilgili maddeleri uyarınca, 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak üzere 34 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Medeniyet Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Tuzla İlçesi, Medeniyet Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Tuzla Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 5 Ağustos 2019 tasdik tarihli nazım imar planı değişikliği askıda...

Gaziantep’e Medeniyet Şehri!

Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şahin, yatay mimariye sahip 50 bin konutluk Kuzeyşehir ile Medeniyet Şehri projelerinin şehrin çehresini değiştireceğini söyledi...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi BİLTAM açıldı!

TOKİ tarafından inşası yürütülen Türkiye'nin örnek üniversite yerleşkelerinden biri olan İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde yer alan Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarı (İMÜ-BİLTAM) açıldı...

İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde bilim ve teknoloji merkezi açıldı!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Bilim ve İleri Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin açılışı ile Ziraat Bankası Kütüphanesi'nin temel atma töreni yapıldı...

İbn Haldun Üniversitesi Kuzey Kampüsü’nde ilk harç döküldü!

İbn Haldun Üniversitesi’nin Başakşehir Kuzey Kampüsü’nde yer alacak olan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi fakülte inşaatı ihalesi 28 Ağustos'ta!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Binası İle Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakültesi Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 28 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

medeniyet üniversitesi kuzey kampüsü Haberi

medeniyet üniversitesi kuzey kampüsü

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOICİ), mimari tasarım ve uygulamaların yanı sıra pek çok akademik ve sosyal imkanı bir arada babarındıran yerleşkesiyle öncü devlet kurumlardan biri olacak İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nin (İMÜ) merkez kampüsünü inşa ediyor. 2010 yılında kurulan ve halen eğitimin sürdüğü üniversitenin Üsküdar Bulgurlu Mahallesinde yer alan kampüsündeki Merkez Laboratuvar, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Siyasal Bilgiler ve Hukuk Fakülteleri binaları proje kapsamında TOKİ tarafından yapılıyor.


İMÜ Kampüsü. 275 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey Kampüsü, Üsküdar Bulgurlu Mahallesi sınırlan içerisinde 275 bin metrekarelik alanda ana ulaşım arterlerinin üzerinde yer alıyor. Kampüs, İstanbul Anadolu yakasının önemli ulaşım arterlerinden D-100 Karayolu üzerinde metro ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. Ulaşım açısından büyük kolaylık sağlarken bu yakınlığın...