20 / 05 / 2024

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi bağcılar

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi bağcılar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 9 yıllık hayali olan dev şehir hastanelerini hayata geçireceğini belirtti

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

3. havalimanı MIPIM Mega Proje Ödülü’ne aday oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

İstanbul, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi!

İstanbul, gayrimenkul hizmetlerinde ve yatırım yönetiminde global danışmanlık hizmetleri sunan JLL'nin hazırladığı "Dünya Sahnesinde İstanbul" başlıklı rapora göre, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi.

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Ordu'daki mega projeler Cannes'da tanıtılacak!

Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla Arap akınına uğrayan Ordu’da arazi fiyatları 1’e 10 arttı. Kent şimdi de Cannes'da mega projelerini Avrupalı yatırımcılara tanıtacak.

Pamukkale'de 16 mega proje hayata geçecek!

Denizli’nin 330 bin kişinin yaşadığı ilçesi Pamukkale’de belediye, bu yıl 16 mega projeyi hayata geçirecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 16 mega projenin 100 milyon lira tutarında olacağını söyledi.

Mega projeler Ispartakule'yi değerlendirdi!

Ispartakule, İstanbul'un mega projelerinin değerlendirdiği bölgelerin başında geliyor. Bölgede markalı konutlar peşi sıra yükseliyor. Ulaşım projeleriylede yükselişe geçen Ispartakule'nin daha da değerlendireceği öngörülüyor.

Mega İnşaat'ın 2016 Yılı Bayi Satış Toplantısı yapıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın Samsun bayilerinden Mega İnşaat’ın gerçekleştirdiği bayi toplantısında 2016 satış ve kampanya şartları görüşüldü.

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi bağcılar Haberi

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi bağcılar


Bağcılar'daki Medipol Mega Hastaneler Kompleksi'nin açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 9 yıllık hayali olan dev şehir hastanelerini hayata geçireceğini belirtti. Erdoğan 25 ilde kompleksler yapacaklarını ve yatak sayısını 43.2 bine çıkaracaklarını...