16 / 05 / 2024

medipol üniversite

medipol üniversite

Medipol’e tahsis edilen, Beykoz’daki 220 bin metrekarelik yeşil alanda 20 bin öğrenci kapasitelik üniversite kampüsü ve hastane yapılıyor.

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

Üniversite kentlerindeki esnaftan kira yardımı talebi!

Üniversite şehirlerindeki ticaret veya ticaret-sanayi odası başkanı, zora düşen hizmet sektörüne ve esnafına başta kira yardımı olmak üzere destek verilmesini istiyor...

Üniversite içi işletmelerin kira sorunu çözüldü!

Türkiye genelindeki 9 bin üniversite içi kantin işletmecisinin koronavirüs salgını sebebiyle yaşadığı kira sıkıntısı, Ankara Ticaret Odasının (ATO) girişimleriyle çözüme kavuşturuldu.

Üniversite öğrencilerinin ev sorunu çözülüyor!

Farklı şehirlerden üniversite okumak için geldikleri İstanbul’da başta ev, mobilya, arkadaş bulma gibi çeşitli sıkıntılar yaşayan öğrenciler, akranlarının yaşamını kolaylaştıracak ‘Student’s Home’ adlı web sitesi ve aplikasyonunu hayata geçirdi.

Birevim, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğuna sponsor oldu!

Geliştirdiği Birlikte Tasarruf Finansı modeli ile binlerce kişiyi konut sahibi yapan Birevim, İstanbul Medipol Başakşehir futbol kulübünün şampiyonluk kutlamalarının sponsoru oldu.

Kirada oturan üniversite öğrencileri çözüm bekliyor!

Koronavirüs sürecinde özellikle kirada oturan üniversite öğrencileri için çözüm üretilmediğini savunan Emek Gençliği İzmir İl Yöneticisi ve Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü öğrencisi Emre Gökmen, kiraların üniversitelilerden faizli istendiğini söyledi.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

Medipol Üniversitesi’nin kiraladığı binanın kaçak katı yıkılamıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’nin kiraladığı binanın kaçak katı yıkılamıyor.

Medipol Hastanesi’nin inşaatı yola mı taştı?

Medipol Hastanesi’nin Bağcılar'da yol üzerine inşa ettiği ek binanın ardından, şimdi de yemekhane inşaatı yola taşarak yapılıyor. 

İzmir Kınık’ın üniversite hayali gerçek oluyor!

İzmir'in Kınık ilçesinin uzun süredir beklediği üniversite hayali gerçek oluyor. Kınık Üniversitesi için çalışmalara başlanıyor.

Medipol'ün iki tarihi binayı daha devraldığı iddiası!

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu’nu kuran vakfın yönetimini devir alıp ismini değiştiren Medipol, İBB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden kiralanan tarihi binaların kullanım hakkını da elde etti.

medipol üniversite Haberi

medipol üniversite

Açtığı hastaneler ile kamuoyunun dikkatini çeken Medipol’e tahsis edilen, Beykoz’daki 220 bin metrekarelik yeşil alanda 20 bin öğrenci kapasitelik üniversite kampüsü ve hastane yapılıyor


Kurulduğu günden bu yana, özelleştirme ve plan değişiklikleri sonucunda elde ettiği arazilerle gündeme gelen İstanbul Medipol Üniversitesi, Milli Emlak’ın 49 yıllığına tahsis ettiği Beykoz Kavacık’taki 220 bin metrekarelik arazide inşaata başladı. AKP’ye yakınlığı ile bilinen Fahrettin Koca’nın kurduğu Medipolitan Eğitim ve Sağlık Vakfı, arazide 20 bin öğrenci kapasiteli kampüs ve 434 yatak kapasiteli üniversite hastanesi inşa edecek.


20 BİN ÖĞRENCİ KAPASİTELİ


Vakfın kurucusu Koca, Medipolitan’ı kurmadan önce, kurucuları arasında İskender Paşa Cemaati’nin lideri Mahmut Esat Coşan’ın da bulunduğu Haksağ Sağlık Hizmetleri’nde Yönetim Kurulu Başkanı’ydı. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsü projesi 146 bin 582 metrekarelik yüzölçümlü arsada inşa edilecek....