03 / 07 / 2024

Mega Center 2

Mega Center 2

Avrasya'nın dev alışveriş merkezi Almatı'da açıldı Almatı Valisi Ahmetcan Esimov'un katılımıyla açılan Mega Center 2, kapladığı 165 bin metre kare alanla Avrasya'nın en büyük alışveriş merkezi oldu.

Happy Center’da Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü!

Happy Center’da 6 Kasım’a kadar dev indirimli ürünler raflarda olacak. Persil matik 149,95 TL’ye, kağıt havlu 44,90 TL’ye, süzme peynir 69,95 TL’ye düştü. İşte Happy Center 2 Ekim 2023 fiyat listesi...

Dünya genelinde 2 trilyon dolarlık mega projenin yapım aşaması devam ediyor!

Dünya genelinde inşası devam eden mega projelerin toplam maliyeti 2 trilyon doların üzerinde.  Bu projelerin büyük bir kısmı Körfez ülkelerinde inşa ediliyor. 

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

Zorlu Center'dan UVC teknolojisine 2 milyon TL'lik yatırım!

Zorlu Center, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini arttırıyor. 2 milyon TL’den fazla yatırımda bulunan Zorlu Center, kapalı alanlarda yer alan hava kalitesini en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Mega Center projesi Mersin'i değerlendirecek!

Mersin'in cazip bir merkezi olması planlanan Mersin Mega Center'ın açılışı yapıldı. 7 adadan oluşan projenin içerisinde 234 adet dükkan bulunuyor.

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

İstanbul'da 2 yıl içinde 20 yeni metro hattı açılacak!

İstanbullular için güvenli, hızlı ve konforlu ulaşım şekli olan metro yatırımları tam gaz devam ediyor. Mega şehirde 2 yıl içinde 20 yeni metro hattının açılması planlanıyor...

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılıyor!

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın VIP açılışı, 2 Mayıs tarihinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımı ile yapılacak.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Happy Center İhlas Marmara 2. Etap mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 134. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü Belikdüzü’nde hizmete sundu. İhlas Marmara 2. Etap mağazası 900 m2 olup 4 kasa ve 22 personel ile müşterilerine alışveriş imkanı sunacak.

Vogue Business Center 2 ve Kartal projeleri yolda!

Ayse Yapı, Vogue Business Center 2 ve Kartal'daki yeni projesine hazırlanıyor. Vogue Business Center Genel Koordinatörü İlker Kaan Özcan'la Vogue Business Center ve gelecek projeler üzerine röportaj gerçekleştirdik...

Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak!

Nurol GYO’nun İkitelli’de hayata geçireceği AVM yatırımı Oasis Outlet Center’da markalara 2 yıl kira kolaylığı sağlanacak. Kira ortalaması da piyasanın altında tutulacak.

Mega Center 2 Haberi

Mega Center 2



Türk firması TA Group'un yapımını üstlendiği Mega Center 2 alışveriş merkezi, Kazakistan-Almatı'da açıldı. 


Almatı Valisi Ahmetcan Esimov'un katılımıyla açılan Mega Center 2, kapladığı 165 bin metre kare alanla Avrasya'nın en büyük alışveriş merkezi oldu. 


17 ay süren inşaatında 2500 işçinin çalıştığı ve 120 milyon dolara mal olan merkezde, Türkiye'den markaların da yer aldığı 130 dükkân bulunuyor. ATA İnşaat Başkanı Taha Altaylı, Kazakistan Başkanı Nursultan Nazarbayev'in açılıştan üç gün önce Mega Center 2'yi ziyaret ederek incelemelerde bulunduğunu kaydetti. Merkezin mimarı, ingiliz Chapman Taylor...