27 / 04 / 2024

Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi

Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi

Fadıl Akgündüz, Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi'nin eski ve yeni yönetimi arasındaki çekişmeler nedeniyle Caprice Gold'taki bazı devre mülklerin haciz konusu olduğunu ancak bunun toplam içerisinde çok küçük bir yer tuttuğunu söyledi.

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

Mersin Mega Center açıldı!

Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Mega Zemin İnşaat Gıda Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Zemin İnşaat Gıda Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Efe Özgül tarafından 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Center Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 20 bin TL sermaye ile Kartal'da, İsmail Türkmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kaşmir Center Göksu görselleri!

Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığındaki Kaşmir Yapı, Kaşmir Göl Evleri'nden sonra Eryaman Göksu'da Kaşmir Center projesini hayata geçiriyor. İşte Kaşmir Center Göksu görselleri...

Mega Yapılar Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Yapılar Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Center Gıda Sitesi'nde icradan 1.3 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Bayrampaşa Sağmacılar'da yer alan Mega Center Gıda Sitesi'ndeki dükkanı 1 milyon 300 bin TL'den satışa çıkarıyor. Dükkanın ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

Fadıl Akgündüz 'Caprice Gold'a haciz geldi' haberlerine açıklık getirdi!

Fadıl Akgündüz, Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi'nin eski ve yeni yönetimi arasındaki çekişmeler nedeniyle Caprice Gold'taki bazı devre mülklerin haciz konusu olduğunu ancak bunun toplam içerisinde çok küçük bir yer tuttuğunu söyledi.

Mega Center 2 alışveriş merkezi Almatı'da açıldı!

Avrasya'nın dev alışveriş merkezi Almatı'da açıldı Almatı Valisi Ahmetcan Esimov'un katılımıyla açılan Mega Center 2, kapladığı 165 bin metre kare alanla Avrasya'nın en büyük alışveriş merkezi oldu.

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi açıldı!

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi, Akay Tambulut tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Sarıkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde Büyükada, Maden Mahallesi'nde kuruldu

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi, Aydın Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Ebekızı Sokak'ta kuruldu

Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi Haberi

Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi


İşadamı Fadıl Akgündüz, Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi'nin eski ve yeni yönetimi arasındaki çekişmeler nedeniyle Caprice Gold'taki bazı devre mülklerin haciz konusu olduğunu ancak bunun toplam içerisinde çok küçük bir yer tuttuğunu söyledi. Devremülk sahipleri açısından herhangi bir problem olmadığının altını çizen Akgündüz, hukuki olarak her türlü girişime devam edeceklerini kaydetti.


Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi tarafından genel kurul kararı ve yapılan yasal ihale ile Hazinedaroğlu AB Yapı Şirketi’ne satılan arsayı daha sonra Caprice Gold A.Ş'nin satın aldığını belirten Akgündüz, bu alımla Hazinedaroğlu Şirketi’nin ihale gereği kalan son 3 milyon dolarlık ödemesini de devraldığını kaydetti.


Bu süreçte Mega Center Gıda Yapı Kooperatifi’nde yönetimin değiştiğini ifade eden Akgündüz, yeni yönetimin seçim esnasında üyelerine bir çok gerçek dışı ve afaki taahhütlerde bulunduğunu iddia...