03 / 05 / 2024

Mega Fabrikalar

Mega Fabrikalar

Lamborghini ve Lego gibi dünyaca ünlü markaların da yer aldığı National Geographic'in 'Mega Fabrikalar' belgeseline, Türkiye'den ilk kez Vestel katıldı.

Alfemo Metropol Style Mega Giyinme Odalı Gardırop'unu tanıttı!

Alfemo’dan size özel bir giyinme odası. Metropol Style Mega Giyinme Odalı Gardırop ile artık yatak odanızda ayrı bir giyinme alanınız olacak..

Makbule Yönel Maya: İstanbul'u mega projeler parlatacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı gibi mega projelerin, İstanbul'a önemli fırsatlar sunduğunu söyledi.

Lütfi Elvan: Mega projelere devam edeceğiz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan önceki gece Genç Bakış’ta konuğumuzdu. Gündeme ve geçmişe dair önemli konulara açıklık getirdi.Mega projelere devam edileceğini anlattı, A

Makbule Yönel Maya: İstanbul'u mega projeler canlandıracak!

Değerleme ve danışmanlık şirketlerinden TSKB Değerleme AŞ Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı gibi mega projelerin, İstanbul için önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

İstanbul ulaşımı mega projeler ile canlanacak!

Değerleme ve danışmanlık şirketi TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, üçüncü köprü, üçüncü havalimanı gibi mega projelerin, İstanbul için önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

'Mega projeler İstanbul'u kuzeye taşıyor'

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 3. Köprü ve 3. Havaalanı başta olmak üzere mega projelerin İstanbul’un gelişimine yeni bir yön kazandırdığını söyledi

Ahmet Davutoğlu Türkiye'nin mega projelerini tanıttı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Eğer hayal ediyorsanız, eğer rüyalarınız varsa, bu rüyaları gerçekleştirecek inancınız, düşünceniz ve milletinize güveniniz varsa her şeyi yaparsınız diyerek Türkiye'nin mega projelerini anlattı.

Ekonomi sadece inşaatla büyümez, fabrikalar da olmalı!

İstanbul’daki fabrikalar imar rantı yüzünden teker teker şehir dışına taşınıyor. İSO Başkanı Bahçıvan, “ Ekonomi sadece inşaat ile büyümez. Fabrikalar da olmalı” dedi..

Gedik Holding, fabrikalarını Pendik'ten Hendek'e taşıyor!

Gedik Holding, Pendik'teki kaynak, döküm ve vana fabrikalarını Sakarya'nın Hendek ilçesine taşınmak için çalışmalara başladı. Şirket taşınma sonrası boşa çıkan araziyi gayrimenkul projesiyle değerlendirmeyi planlıyor

Rıdvan Mertöz: Yeni çelik üretim fabrikaları kurulmalı!

İDDMİB Başkanı Rıdvan Mertöz, hammadde konusunda sıkıntı yaşadıklarını, sanayinin ihtiyacını karşılayacak cevherden çelik üretecek yeni fabrikaların kurulması gerektiğini söyledi..

İnoksan, yeni fabrikalar kuracak!

Perakendeciliği bayilere bırakma kararı alan endüstriyel mutfak üreticisi İnoksan, gelecek dönemde kendisi için sadece lokomotif olan ürünleri üreteceği müstakil fabrikalar kuracak.

3.havalimanı dünyanın mega projelerinden biri!

Davutoğlu, projeyi yerinde inceledi. 32 milyar euroyu bulan 3'üncü havaalanı projesi için, "Dünyanın mega projelerinden biri. Türkiye'nin yükselen ekonomik gücünü yansıtıyor" dedi..

Sakarya'daki su fabrikaları denetlendi!

Türkiye’nin içtiği suların büyük bir bölümünü üreten Sakarya’da, valilik talimatıyla oluşturan ekipler su fabrikalarına yönelik su alma noktalarına 3 ay süren denetim yaptı.Coş, bu şirketlerin elde ettikleri gelirlerin tahsili yoluna gidileceğini söyledi.

Mega Fabrikalar Haberi

Mega Fabrikalar



Vestel'in Manisa'da kurulan 1 milyon  metrekarelik fabrikası Vestel City, National Geographic'te yayınlanan 'Mega Fabrikalar' belgeseline konu oldu. Belgeselde ilk kez bir Türk firmasının yer aldığını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, "Artık Türkiye'yi tanıtamıyoruz demeyeceğiz. Tanıtımda şiş kebap ve lokumdan mega fabrikalara geldik. Türkiye'nin bölgenin üretim üssü olma iddiasının konuşulduğu bir dönemde böyle bir belgeselde yer almak oldukça önemli" diye konuştu.

24 Mart'ta yayınlanacak belgesel, Zorlu Şirketler Grubu Sahibi Ahmet Zorlu'nun fabrikaya haftalık teftişe gelmesiyle başlıyor. Helikopteriyle Vestel  City'ye gelen Zorlu, fabrikanın içini teftiş ederken, Zorlu Grubu altında 50 şirketin yer aldığı, enerjiden inşaata kadar pek çok alanda yatırımları bulunduğu bilgisi veriliyor.

Akıllı telefon üretimi yıl sonunda başlayacak

FIC Güneydoğu Avrupa ve Avrasya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler, amaçlarının...