01 / 05 / 2024

megapol grup urla evleri

megapol grup urla evleri

“Deniz, Termal, Doğa” konseptli projede 190 villa yer alıyor. İzmir’e 15 dakika, Çeşme’ye 10 dakika mesafede yer alması ile mükemmel ulaşım fırsatı sunan proje 5 ayrı villa tipinden oluşuyor.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Luvi Grup Luvi Urla fiyat listesi 2021!

Luvi Urla fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Luvi Urla fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Luvi Urla satışta! Yeni Proje!

Luvi Grup tarafından İzmir'in en değerli bölgelerinden biri olan Urla'da hayata geçen Luvi Urla projesinde satışlar başladı. Projede satışa sunulan konutlar Haziran 2022'de teslim edilecek.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Megapol İzmir ile Halkapınar yeni Konak olacak!

Megapol Grup, Halkapınar’da başlattığı yeni projesiyle adeta küçük bir Avrupa kenti yaratmak için çalışmalarına başladı. 

Urla villaları ne zaman yıkılacak?

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Urla Hacılar Koyu'ndaki villaların yıkım kararı konusunda mahkemenin gerekçeli kararı yazmasını beklediklerini söyledi. Özel, gecikmeyi `manidar` bulduklarını vurguladı.

Sibel Uyar'a Urla Hacılar Koyu'ndaki villalar için soruşturma mı başlatılacak?

Usta gazeteci Uğur Dündar CHP milletvekillerine Urla'daki kaçak villaları yıkmayan Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı sordu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar hakkında soruşturma başlatılacağını açıkladı.

Megapol Urla Evleri'nde teslimler 30 Haziran'da!

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçirdi. İçmeler'de projelendirilen ve birinci etabı bitirilen Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve deniz bir arada sunuluyor.

Megapol Urla Evleri'nde 639 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Megapol Group, Urla'da farklı bir konsepti hayata geçirdi. İçmeler'de projelendirilen ve birinci etabı bitirilen Megapol Urla Evleri'nde; doğa, termal ve deniz bir arada sunuluyor.

Megapol Urla Evleri görücüye çıktı!

İnşaat sektörünün öncülerinden Megapol, İçmeler'de 30 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen 'Urla Evleri'ni tanıttı. Hobi bahçeleri ve büyük yeşil alanlara sahip 190 villanın yer aldığı proje bir ayda tamamlanacak...

Megapol Group, İzmir'de yatırım atağında!

Megapol Urla ile birkaç yıldır süren sessizliğini bozan Megapol Group, 5 yıl içinde İzmir’e 1 milyar dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Selim Gökdemir yeni projelerini anlattı...

Megapol Urla projesi Haziran 2015'te teslim edilecek!

Megapol Group Genel Koordinatörü Hakan Yıldız, kentlerdeki konforu doğanın içinde yaşamak isteyen yeni bir anlayışın doğduğuna dikkat çekerek, Megapol Urla Evleri'nin bu değişime hitap ettiğini söyledi.

Megapol Urla Evleri'nde 190 villadan 128'i tamamlandı!

Deniz ve termalden oluşan Megapol Urla Evleri'nde birinci etap Haziran 2015 tarihinde teslim edilecek. Toplam 190 villanın yer aldığı projesinin ilk etabında 128 villanın yapımı gerçekleşti.

megapol grup urla evleri Haberi

megapol grup urla evleri


İzmir’de kentin siluetine değer katan yapılarıyla tanınan, inşaat sektörünün önde gelen ismi Megapol Group, Megapol Urla Evleri ile  farklı bir projeye imza atıyor. 


“Deniz, Termal, Doğa” konseptli projede 190 villa yer alıyor.  İzmir’e 15 dakika, Çeşme’ye 10 dakika mesafede yer alması ile mükemmel ulaşım fırsatı sunan proje 5 ayrı villa tipinden oluşuyor. 


Özel plajında güneş ve deniz keyfi yaşatacak Megapol Urla Evleri, thlasso havuzlarında termal sularla  sakinlerini yaşam boyu ayrıcalıklı kılacak özellikler taşıyor. 


Açık ve kapalı thalasso havuzların yanı sıra  SPA ve güzellik, fitness center,  buhar odaları, sauna ve banyolar, beach club  ile her villaya özel hobi bahçesi ve deniz tutkunları için iskele projenin diğer ayrıntıları olarak dikkat çekiyor. 


 2 +1 villaların 499.000 TL’den satışa çıktığı Megapol Urla Evleri’ne; ‘İzmir-Çeşme Çevreyolu’nun ‘Karaburun Gişeleri’nden...