03 / 05 / 2024

megaron

megaron

Ankara Megaron Rezidans 'ta teslimler Nisan 2014'te gerçekleşecek, projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün

Ankara Megaron Residence'ta 985 bin liraya 6+2 dubleks!

Megaron Ankara'da 73 konut bulunuyor, teslimlerinin Mart 2014'te gerçekleşmesi planlanan projede fiyatlar 585 bin liradan başlangıç gösteriyor,

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Megaron Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Gayrimenkul Anonim Şirketi Rafet Tükek, Yasin Tükek ve Ahmet Rasim Tükek ortaklığında 780 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Megaron Çatı Teknolojileri, Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

Megaron Çatı Teknolojileri, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin CEO ve yöneticileri ile ekonomi dünyasının önemli isimlerinin katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yer aldı.

Megaron Proje İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megaron Proje İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Çolak ve Abdullah Duran ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Adım Sokak'ta kuruldu.

Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi'nden ideal çözüm!

Çatılardan kaynaklanan yüzde 25 ısı kaybını yaşatmayan ve yangına karşı birinci sınıf dayanıklı olan Megaron Mineral Yün Tekno Yalıtım Sistemi, uzun ömürlü ve dayanıklı bir ürün olması sayesinde sağlam çatı isteyenlere paket çözüm sunuyor.

Kılıçoğlu, Megaron Çatı Teknolojileri markasını hayata geçirdi!

hayata geçirdiği Megaron Çatı Teknolojileri markası ile tüm çatı teknolojilerini güçlü bir markanın çatısı altında topluyor ve alternatif renklerle çatılara yeni bir estetik kazandırıyor.

Megaron Rezidans Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın yükselen değerlerinden Yaşamkent semtinde yer alan Megaron Rezidans; tek blokta toplam 73 daireden oluşuyor. Megaron Rezidans’ın profesyonel yönetim hizmetleri Timtaş Yönetim tarafından veriliyor.

Megaron havayı temizleyen çevreci çatıları tanıttı!

Kılıçoğlu'nun çatı teknolojileri markası Megaron, yeni nesil çatı teknolojileriyle sektörü çevreci yeniliklerle tanıştırıyor. Megaron, havadaki zararlı gazlan yararlı gübreye dönüştüren yeni nesil çevreci ecotitanium çatıları piyasaya sürdü.

Kılıçoğlu Kiremit, çatı inşasına yeni bir anlayış getiriyor!

Kılıçoğlu, çatı inşasına yeni bir anlayış getiriyor. "Megaron Yeni Nesil Çatı Teknolojileri" adı altında tüm Türkiye'ye yayılacak uzman bayiler, tek tip tasarlanmış ofislerde müşterilerine satış, uygulama ve satış sonrası destek de verecek

Megaron Residence 'ta 985 bin liraya 6+2! Nisan 2014'te teslim!

4 oda 1 salon ve 6 oda 2 salon konut tiplerinin bulunduğu Megaron Residence 'ta satış süreci devam ediyor, projede fiyatlar 585 bin liradan başlıyor...

Megaron Rezidans 'ta 585 bin liraya 4+1! 2014 Nisan'da teslim!

Ankara Megaron Rezidans 'ta teslimler Nisan 2014'te gerçekleşecek, projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün

Ankara Megaron Residence'ta 985 bin liraya 6+2 dubleks!

Megaron Ankara'da 73 konut bulunuyor, teslimlerinin Mart 2014'te gerçekleşmesi planlanan projede fiyatlar 585 bin liradan başlangıç gösteriyor,

megaron Haberi

megaron

Ankara 'da Eryapı tarafından inşa edilen Megaron Rezidans 7 bin 400 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede 73 konut bulunuyor. 


Megaron Rezidans 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor, 2014 Nisan'da teslim edilecek olan projede yer alan konut tipleri 4+1 ve 6+2 dubleks olarak tasarlandı.



Ankara Megaron Rezidans'ta;

4+1 konutlar  585 bin liradan,

6+2 konutlar ise 985 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


Megaron Rezidans'ta; koşu ve yürüyüş parkurları, basketbol ve voleybol sahası, havuz, kapalı buhar odası, 24 saat güvenlik, otopark, tenis kortu ve fitness salonu bulunuyor. Megaron Rezidans 'tan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.


Telefon: (312) 217 15 33

Web Adresi: http://megaron-ankara.com

Ceren...