02 / 05 / 2024

Mehmed Nureddin Çevik

Mehmed Nureddin Çevik

Altınyağ'ın mal varlıklarının 30.5 milyon dolar artı KDV bedelle Sodrugestvo'ya satışı 2018 yılının ilk çeyreğinde, yabancı yapılan en büyük satış oldu...

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi kuruldu!

Endeks Gayrimenkul ve Madencilik Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt İstanbul Şubesi, Mehmed Nureddin Çevik Şube Müdürlüğü'nde 25 milyon 725 bin 490 TL sermaye ile kuruldu.

Mehmed Nureddin Çevik Altınyağ Kombineleri İcra Kurulu Başkanı oldu!

Artı Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmed Nureddin Çevik Altınyağ Kombineleri İcra Kurulu Başkanı oldu. İcra Kurulu Üyeliklerine ise Mehmet Dikkaya ve Mahir Bora Yılmaz atandı...

AYH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

AYH Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Birol Yenal Pehlivan, Bekir Alpay Özkan ve Mehmed Nureddin Çevik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Bakan Nureddin Nebati'den son dakika enflasyon açıklaması: Tek haneli seviyelere indireceğiz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den  enflasyonun tedrici olarak tek haneli seviyelere kalıcı bir şekilde inmesini sağlayacağız açıklaması geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki şehirlerde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine sıfır faizle işletme harcamalarında kullanmak üzere 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den kritik EYT açıklaması! O konu problem olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gündeme dair açıklamalar yaptı. Bakan Nebati’nin hazinedeki yükü nedeniyle problem doğurabileceği tartışılan EYT ile ilgili rahatlatan bir açıklama yaptı.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Altında rekor göründü! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu! Tam 13,5 ton altın!

Enflasyon rakamları ile ilgili son dakika açıklaması yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Darphane'nin attığı adımlarla toplam 13 ton 513 kilogram altın toplandığını duyurarak bunun rekor olduğunu belirtti.

Nureddin Nebati'den vatandaşa TOGG müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kamu bankalarının TOGG için faizsiz kredi vereceğini iddia etti.

Bakan Nureddin Nebati'den yabancı yatırımcılara flaş çağrı!

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen 6'ncı Gelecek Yatırım Girişimi Konferansı'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara çağrıda bulundu.

Nureddin Nebati asgari ücrete yapılacak zammı canlı yayında açıkladı!

Katıldığı canlı yayında müjde veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrete enflasyonun üzerinde zam yapılacağını açıkladı.

Hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları dikkat! İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kusursuz yol tutuşa sahip, hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları Harley Davidson Nightster güncel fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Harley Davidson Nightster fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bakan Nureddin Nebati KOBİ'ler için müjdeyi verdi

Bakan Nureddin Nebati binlerce KOBİ kapsamındaki işletmeyi yakından ilgilendiren destek paketini açıkladı. Peki Bakan Nebati'nin açıkladığı Hazine Destekli Kefalet Paketi'nde neler var? Hazine Destekli Kefalet Paketi ne zaman devreye girecek?

EYT’de son dakika gelişmesi! Hazine Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Kimler EYT’den yararlanacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, milyonlarca vatandaşın büyük bir heyecan ile beklediği EYT ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Nebati, EYT ile ilgili açıklamalarını duyururken öğretmenlerin sorunlarına da aynı şekilde değindi. İşte detaylar…

Mehmed Nureddin Çevik Haberi

Mehmed Nureddin Çevik

Altınyağ Kombinaları A.Ş., İzmir'in en eski sanayi kuruluşlarından. Hürriyet'te yer alan habere göre, Altınyağ'a ait gayrimenkul ve makine parkı ile Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.’ye ait gayrimenkul ve makine parkının tamamının 30.5 milyon dolar artı KDV bedelle Lüksemburg merkezli Sodrugestvo Group S.Aya satışı, 2018 yılının ilk çeyreğinde yabancı yatırımcıların ilan edilen en büyük şirket satın alması oldu.

Altınyağ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmed Nureddin Çevik, Altınyağ markasının yaşamaya devam edeceğini söyledi. Çevik sadece Sodrugestvoya bir varlık satışı yapıldığını belirtti. Çevik sözlerine şu şekilde devam etti; "Bir yandan Altınyağın mal varlıklarının Sodrugestvo Groupa satışı için girişimde bulunurken, bir yandan da: Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) 45 milyon lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunda bulunmuştuk. Bu başvurumuza da geçtiğimiz Şubat ayında onay...