02 / 05 / 2024

mehmet akif küçük musa çiçek inşaat

mehmet akif küçük musa çiçek inşaat

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Canlı yayında flaş bir faiz açıklaması yaptı! Herkes şaşkınlık içinde, kimse bunun geldiğini tahmin edemedi!

Prof. Dr. Ege Yazgan'ın canlı yayında yaptığı açıklama, piyasalarda büyük bir heyecan yarattı. Program sunucusu Mehmet Akif Ersoy dahil herkes şaşkınlıkla karşıladı. İşte detaylar...

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hsr Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Köse, Lokman Köse, Mehmet Akif Köse ve Rıdvan Köse ortaklığında kuruldu.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Doğukan Ergül ve Mehmet Akif Çelik ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 4192 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 7701 ada, 2 parsel ile Mecidiye Mahallesi, 157 ada, 11 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksun Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Sunar ve Mehmet Arif Sunar ortaklığında kuruldu.

mehmet akif küçük musa çiçek inşaat Haberi

mehmet akif küçük musa çiçek inşaat

Temelleri 1970’li yıllarda atılan ve bugün ikinci ve üçüncü kuşaklar tarafından yönetilen Musa Çiçek İnşaat, İzmir’de hayata geçirdiği örnek projelerle binlerce kişiye ayrıcalıklı bir hayatın-kapılarını açıyor. İzmir’de 70’li yıllardan itibaren birçok kişiyi ev sahibi yapan Musa Çiçek İnşaat, son yıllarda ise ses getiren projeleriyle adından söz ettiriyor. Boliva Bornova, Park 232 Ayrancılar, 232 Flora Gaziemir projeleriyle sektöre farklı mimari tasarımlar kazandıran firma, Hem 232 Yelki hem de 232 Narlıdere Premium ile bu geleneği sürdürüyor. Musa Çiçek İnşaat Genel Müdürü Mehmet Akif Küçük, “Çeşme ve Gaziemir bölgeleri için çalışmalarımız sürüyor” diyerek hem mevcut projeler hem de gelecek planları hakkında Capital'in sorularını yanıtladı.

Musa Çiçek İnşaat’ın kuruluş öyküsünü anlatır mısınız?
Temellerimiz 1970’li yıllarda Çiçek Kardeşler ticari unvanıyla dönemin şartlarına ve tercihlerine...