09 / 05 / 2024

Mehmet Aral

Mehmet Aral

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde, Mehmet Aral Müdürlüğü'nde kuruldu.

Türk Kahvesinin fiyatı resmen dibe vurdu! Fırsatı kaçıranın keyfi de kaçacak! BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

BİM’in 6 Aralık 2022 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünler arasında yer alan Kurukahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi 3 adet 100 gr’lık paket halinde üstelik fincan seti hediyesiyle birlikte 58.50 liraya satılacak. İşte BİM 6 Aralık 2022 fiyat listesi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Mehmet Okay'dan yeni yıl fıkrası!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Aralık-Ocak sayısındaki "2018...2019" başlıklı yazısında, 2019 yılının ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve zenginlik getirmesini diledi...

Şahinbey 25 Aralık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25 Aralık Mahallesi’nde yapımı devam eden sosyal tesis ve taziye evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Esenler Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları başlıyor!

Esenler Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantıları 5 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Toplantılar Esenler Birlik Mahallesi, Mehmet Akif İnan Caddesi, No: 8 sayılı yerde bulunan Esenler Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında yapılacak.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Bina Yöneticiliği Sertifika Programı 10 Aralık'ta başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Toplu Yapı ve Site Yöneticisi Sertifika Programı 10 Aralık 2016'da başlıyor.

Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi otel oluyor!

28 Aralık 2015 tarihinde Maçka Belediyesine devri gerçekleşen Maçka Mehmet Aktürk Hastanesi, gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından otel olarak hizmete girecek.

Mehmet Keleş: Düzce artık modern bir kent!

Düzce’nin 9 Aralık 1999 tarihinde, Türkiye’nin 81’inci ili olmasının 16’ıncı yılı nedeniyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir mesaj yayımladı. İşte Başkan Keleş tarafından yayınlanan o mesaj...

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Toplantısı yapıldı!

Her ay Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında icra edilen Belediye Meclis Toplantısının Aralık Ayı ayağı dün gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri şu şekilde yer aldı...

Şahinbey Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1'inci oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Mehmet Aral Haberi

Mehmet Aral

Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Mehmet Aral Müdürlüğü'nde kuruldu.


Arti Halı Zemin Kaplama İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu;a)Konusu ile ilgili olmak üzere iç ve dış zemin üzerinde uygulanacak olan Halı,halıfleks plastik PVC esaslı ve Epoksi zemin kaplama malzemeleri,Poliüretan malzemeleri, Akrilik reçine zemin kaplama Malzemeleri,Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeri binalara çatı izolasyon,dış cephe izolasyonu,ısı yalıtımlı dış cephe kaplama işleri yapmak . b)Konusu ile ilgili olmak üzere inşaat işlerini yaparken gerekli olacak demir,saç,kereste,tuğla kum çakıl,çimento,kireç kiremit ,kapı,cam,boya,kalebodur,fayans,granit plastik PVC,ve tüm zemin kaplama malzemelerini ve bunlarla kullanılan araç ve gereçlerin ithalatı,ihracatı ve dahili ticaretini yapmak c)Şirket konusu ile ilgili otel,motel,bar,pansiyon ,tatil köyleri,hastahaneler,resmi devlet daireleri veözel...