24 / 05 / 2024

Mehmet Aslan imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava

Mehmet Aslan imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava

OYUNCU Mehmet Aslan hakkında imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava açıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi. Güzeloba Mahallesi’nde bulunan villada kaçak inşaat yapılaşması olduğunu tespit etti.

Bakan Özhaseki'den yapı denetimi açıklaması: Mevzuatın dışına çıkılmasına müsaade etmiyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, imar ve inşa faaliyetlerini çok sıkı bir şekilde denetlediklerini vurguladı. 

Günlük kiralamada izin belgesi nasıl alınır? Binadaki kat maliklerini onayı gerekiyor mu? İşte tüm merak edilenler!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, kiracının alt kiralama yapmasının önüne geçen düzenleme ile beraber kısa dönemli kiralama yapmak isteyen konut sahiplerine izin belgesi alma zorunluluğu getiren yeni yasau yedi soruda özetledi. İşte detaylar...

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup Hayvancılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusat Prefabrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan Uysal tarafından kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 4192 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1151 Ada 75, 77, 172, 173 ve C Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 7701 ada, 2 parsel ile Mecidiye Mahallesi, 157 ada, 11 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epic Mühendislik Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aslan tarafından kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Mehmet Sait Başdaş'tan imar planı tepkisi!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yaklaşık olarak 11 senede 61 bin kişinin İzmir'in merkezindeki Konak ilçesini terk ettiğini söyledi. Başdaş, "111 mahallesi bulunan Konak'ın 75 Mahallesinde doğal gaz yok. Çünkü imar planları yok" dedi.

Mehmet Aslan imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava Haberi

Mehmet Aslan imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava

OYUNCU Mehmet Aslan hakkında imar ve şehircilik kanununa muhalefetten dava açıldı. Antalya Muratpaşa Belediyesi. Güzeloba Mahallesi’nde bulunan villada kaçak inşaat yapılaşması olduğunu tespit etti. 



Bu yapılaşmanın izinsiz ve ruhsatsız yapıldığı iddiasıyla tutanak düzenledi. Tapu kayıtlarında villanın Mehmet Aslan’a ait olduğu tespit edildi. Aslan, kaçak yapı yaptırdığı tespit edilince uygulamayı düzeltmesi için belediye görevlilerinde uyarıldı. Tüm uyarılara rağmen düzeltmede bulunmayan Aslan hakkında savcılığa şikayette bulunuldu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, hazırladığı iddianamede; Aslan’ın “İmar kirliliğine neden olma” suçundan 5 yıla kadar hapsini...