28 / 04 / 2024

Mehmet Bağcı

Mehmet Bağcı

Meba Solar Enerji Taahhüt ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Soğanlık, Yeni Mahalle, Pamukkale Sokak'ta kuruldu.

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Bacak, Mehmet Bağcı tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Bağcılar'da 144 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 15 Eylül'de!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mehmet Akif Bulvarı, 868 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi...

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Şehr-i Bağcılar ve THY Sitesi'nin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Bağcılar’ın “yeni yaşam alanı” Şehr-i Bağcılar ve THY sitesinin temel atma töreni yapıldı.

Bağcılar imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar Mehmet Akif Bulvarı - Fatih Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Revize Ön Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Arnavutluk'tan Bağcılar’daki tesislere ziyaret!

Arnavutluk’un Skrapar Belediyesi Başkanı Nesim Spahiu ziyarette bulunduğu Bağcılar’daki Kadın ve Aile Kültür Merkezi, Engelliler Sarayı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ile Çanakkale Zafer Müzesi gibi tesislerden çok etkilendiklerini belirtti.

Bağcılar- Kabataş tramvay hattı Mehmet Akif İstasyonu 21 gün kapalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada; ray ve peron çalışması nedeniyle T1 Bağcılar-Kabataş tramvay hattındaki Mehmet Akif istasyonunun 23 Haziran - 14 Temmuz arasında kapatılacağını duyurdu.

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı açıldı!

Yıllarca dört duvar arasına mahkum kalan engellilerin ikinci yuvası haline gelen Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nın resmi açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ' nun katılımıyla yapıldı...

Bağcılar Engelliler Sarayı hizmete açıldı!

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı ile Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Yardım ve Kurtarma İstasyonları’nın aralarında bulunduğu 6 tesisin hizmete açılışı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Batışehir Bağcılar fiyatlar!

Toplam 3 bin 516 adet konutun yer aldığı Batışehir Bağcılar fiyatlar bilgisi dahilinde daire fiyatları 1+0 dairelerde 188 bin TL'den başlıyor...

Batışehir Evleri Bağcılar 'da 188 bin TL'ye 1+0 daire!

İstanbul Bağcılar’da TEM Otoyolu’na cepheli olarak yükselen ve tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir Projesi, çevreci yaklaşımıyla da bir adım öne çıkıyor.

Mehmet Bağcı Haberi

Mehmet Bağcı

Meba Solar Enerji Taahhüt ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Soğanlık, Yeni Mahalle, Pamukkale Sokak'ta kuruldu.


Meba Solar Enerji Taahhüt ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Enerji projelerine yönelik mühendislik  ve danışmanlık  faaliyetleri yapmak. B-Elektrik enerji üretim tesisi kurulması, işletmeye alınması ,kiralanması,elektrik enerjisinin  ve/veya kapasitenin  müşterilere satışı ile iştigal eder. Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş  veya kurulacak elektrik  dağıtım şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek.Kurulmuş  veya kurulacak elektrik enerjisi üretim şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek.Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar  tribünleri, gaz tribünleri,buhar kazanları,motorlar , jeneratörler,doğal gaz veya  fuel-oil  ve kömürle çalışan elektrik ısı santralleri,enerji enstrümanları , filtreler ,ısı geri kazanım ünitelerinin imalatını,iç ve dış ticaretini yapmak.Rüzgar ve güneşle faaliyet gösteren elektrik enerjisi...