18 / 05 / 2024

Mehmet Bahattin Erdem

Mehmet Bahattin Erdem

MBE İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Bahattin Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Federal Gayrimenkul İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Gayrimenkul İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Fuat Erdem tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Belk İnşaat Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Belk İnşaat Mekanik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halil Erdem tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Konya'da ruhsat kavgası! Belediye Başkanı Mehmet Oğuz vuruldu!

Konya Çumra Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Oğuz, arsaya yaptığı prefabrik iş yerine ruhsat vermediği iddiasıyla Bahattin Yalçın tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Oğuz'un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eşit Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşit Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erdem tarafından kuruldu.

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Konteyner Prefabrik Çelik Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Gergin ve Erdem Dönmez ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Merdem Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şerif Erdem tarafından bugün kuruldu.

12Bin İnşaat Gayrimenkul Gıda Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

12Bin İnşaat Gayrimenkul Gıda Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Basatemür ve Mehmet Bahattin Bartan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Erdem: Yatırımların devam etmesi için istihdam önemli!

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, 1 Kasım seçimlerinin ekonomi açısından önemli olduğunu, istikrarın bozulması halinde ülkede yatırımların duracağını söyledi.

MBE İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MBE İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Bahattin Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül 'de Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.

Soma Işıklar madeninde üretim yeniden başladı!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri AŞ'ye ait kapalı olan Işıklar maden ocağında bugün itibarıyla üretime başlandığını, yaklaşık 2 bin işçinin işbaşı yaptığını bildirdi.

Mehmet Bahattin Erdem Haberi

Mehmet Bahattin Erdem

MBE İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Bahattin Erdem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Bağcılar, Evren Mahallesi'nde kuruldu.


MBE İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım...