05 / 05 / 2024

Mehmet Bayraktar kim

Mehmet Bayraktar kim

İnşaat sektörünün en güçlü oyuncularından Bayraktar İnşaat için 2014 verimli bir yıldı. 3 proje tamamladıklarını belirten şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Bayraktar, bu yıla dair de olumlu beklentiler içinde...

Mehmet Bayraktar'ın Miami'deki karma projesi dikkat çekiyor!

Mehmet Bayraktar, Miami'de 1 milyar dolarlık bir mega yat limanı, rezidans, otel ve alışveriş merkezi projesinin sahibi ve Flagstone Property'nin patronu. Yaklaşık 10 yıldır Miami'de yaşıyor.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 12 milyon 531 bin 930,62 TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayraktar, Mahmut Bayraktar ve Mehmet Sami Akbülbül ortaklığında kuruldu.

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzzetabad Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 5 milyon 810 bin 372 TL sermaye bedeli ile Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar ve Betül Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Savunma Sanayi İnşaat Ve Makina Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Güleryüz tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraktar Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Mehmet Gürel Kapani ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti!

İTO 16. dönem Emlak Müşavirleri Meclis Üyesi Hacı Mehmet Bayraktar'ın yeğeni Kadir Yiğit Bayraktar vefat etti.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Talas Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı!

Talas ilçesinde İzzet Bayraktar tarafından yaptırılacak Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki törende, İzzet Bayraktar'a yaptığı hayırlar dolayısıyla teşekkür etti.

Mehmet Bayraktar kim Haberi

Mehmet Bayraktar kim

İnşaat sektörünün en güçlü oyuncularından Bayraktar İnşaat için 2014 verimli bir yıldı. 3 proje tamamladıklarını belirten şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Bayraktar, bu yıla dair de olumlu beklentiler içinde...  Dolar kurundaki artışın düşeceğini tahmin eden Bayraktar, "İnsanlar bu dönemde yatırım yapacağı malı daha ucuza alabilir. Bu dönem bence bir fırsat" diyor. Halihazırda 500 milyon dolarlık proje yürüten Bayraktar İnşaat, bu yıl Konya Yolu'nda bir ofis projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.  Bayraktar, "Ayrıca İncek'te 2 bin konutluk bir konut projemiz olacak. 100 odalı bir otel projesi var. Via Twins'in ilk 11 katını otel yapacağız. Rezidans tarzında olacak" diye konuşuyor. 


Ankara merkezli Bayraktar İnşaat, özellikle ofis projeleriyle sektörde ön plana çıkıyor. Projelerinde gerekli tüm alt ve üst yapıyı tamamlayan ve kolonsuz ofisler yapan...