03 / 05 / 2024

Mehmet Can Tör milletvekili adayı

Mehmet Can Tör milletvekili adayı

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Bakan Mehmet Özhaseki İstanbul'da dönüştürülecek konut sayısını açıkladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, olası depreme hazırlık için gelecek senelerde İstanbul'da yaklaşık olarak 600 bin konutun dönüştürüleceğini dile getirdi.

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Ayasofya'da ibadetin yolu açıldı: Danıştay, camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etti!

Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine ilişkin 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Danıştayın gerekçesinde, Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı mülkiyetinde olduğu, cami olarak toplumun hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Mehmet Özhaseki: İmar planı tadilatları zorlaştırılacak!

İmar konusunda bazı açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, İmar Kanunu'nda yeni çalışmaları olduğunu ifade etti. Özhaseki, imar planı tadilatlarının zorlaştırılacağını söyledi.

Hatay Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi göz kamaştırıyor!

Anadolu’da yapılan ilk cami Habib-i Neccar ve dünyadaki ilk mağara kilisesi olan ST. Pierre'e ev sahipliği yapan medeniyetler şehri Hatay, 442 yıldır topraklarında bulundurduğu tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ile de göz kamaştırıyor.

Gelibolu Yarımadası açık hava müzesine dönüştürülüyor!

Çanakkale Savaşları’nın 100’üncü yılı dolayısıyla yapılacak çalışmayla Gelibolu Yarımadası, açık hava müzesine dönüştürülecek.Mehmet Gürkan, 100’üncü yıl hazırlıkları kapsamında bölgenin yeni bir çehreye bürüneceğini, bunun için çalışmaların sürdüğünü söy

Mehmet Şimşek: Merkez Bankamız hesabını iyi yapmıştır!

Mehmet Şimşek, Merkez Bankası'nın enflasyon tahminine ilişkin, "Merkez Bankamız eminim hesabını iyi yapmıştır. Yıl için petrol fiyatlarını öngörmek zor ama şu seviyelerde kalırsa Merkez Bankamızın hedefleri rahat şekilde erişilebilir görülüyor" dedi.

Mehmet Can Tör milletvekili adayı Haberi

Mehmet Can Tör milletvekili adayı

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Can Çete, İYİ Parti'ye aday adaylığı başvurusu yaptı. 

En genç milletvekillerinden olmak istediğini söyleyen Can Çete, "Milletvekili seçilirsem eğitim ve vergi konularında çalışacağım. 13 milyon genç var. Onları temsil edeceğim için çok heyecanlıyım. İYİ Parti'den en genç milletvekili aday adayıyım. Meclis'e gireceğime inanıyorum" dedi. 


'HEYECANLIYIM'

Lefke Avrupa Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Can Tör, "Çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve sosyal projelerde yer aldım. Genç bir aday olarak heyecanlıyım ben de. Atatürk ilkelerine bağlı yeni bir gençlik hareketi başlatmak için aday adayı oldum. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" diye...