30 / 04 / 2024

Mehmet Canıtatlı

Mehmet Canıtatlı

7 Haziran seçimlerini değerlendiren inşaat dünyasının önde gelen isimleri ‘ durmak yok, üretime devam’ mesajı verdi. Patronlar, siyasi takvimin uzlaşma yönü ağır basan bir hükümet kurulmasıyla sonuçlanması temennisinde bulundu.

Yorgun savaşçılar: Gayrimenkulcüler!

Mehmet Canıtatlı Yeni Akit Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde İstanbul'da düzenlenen Emlak Fuarı ve GYODER Zirvesi'ni yorumladı. Gayrimenkul Fuarı hepsi yılın son ayında ard arda kapımızı çaldı...

Mehmet Canıtatlı: Rakamlar ortada konutta ne balon ne köpük var!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünkü köşe yazısında konutta balon konusuna değindi. Canıtatlı yazısında: "Rakamlar ortada konuttan ne balon ne köpük var" açıklamasında bulundu...

İstanbul tarihinin en büyük şantiye alanlarına ev sahipliği yapıyor!

Türkiye’nin yatırım cenneti İstanbul belki de tarihinin en büyük şantiye alanlarına ev sahipliği yapıyor. 2011 yılında İstanbul’un Anadolu Yakası’nda inşaatı devam eden 56 bin konut vardı. Avrupa Yakası’nda bu sayı dört katına çıktı...

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcf Taahhüt İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Fikir tarafından kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mehmet Can Kaya tarafından kuruldu.

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Can Kılınç tarafından kuruldu.

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecer İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Can Ergün tarafından kuruldu.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Mcn İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcn İnşaat Yapı Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Cangür tarafından kuruldu.

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Baş tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Gezerli İnşaat Nakliye Tekstil Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezerli İnşaat Nakliye Tekstil Promosyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Öztürk tarafından kuruldu.

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Mehmet Canıtatlı Haberi

Mehmet Canıtatlı

Sektör temsilcilerine göre, eğer koalisyon kurulur ve doğru yönetilirse var olan istikrar sürdürülebilir.Gayrimenkul sektöründe yaz dönemine girilirken, konut almayı düşünen vatandaşlar kararsızlık içinde. Her biri milyon dolarlarla ölçülen markalı projeler üreten şirketlerin yöneticileri ise hükümet kurma çalışmalarının konut talebinde ertelemeye yol açacağına dikkat çekerek, ’’Koalisyon ihtimalinin ortaya çıkması nedeniyle sıcak satışa dayalı süreçte aksamalar olacaktır. Buna rağmen daha önceki planlarımıza göre üretimlerimize devam edeceğiz. Ramazan Bayramına kadar herşey netleşmiş olmalı’’ mesajı verdi.




Yabancılar şanslı


2015 yılının başında yaşanan yüksek satış rakamlarının yılın üçüncü çeyreğine kadar yakalanmasının zor olduğuna işaret eden patronlar, durgunluğun yaz dönemine denk gelmesiyle satışların seyrinin değişmeyeceğini ancak döviz kurunun artması nedeniyle yabancı yatırımcı için alım fırsatının doğacağını dile getiriyor. Bunun sağlanması için de istikrarlı bir hükümet modeli üzerinde...